VUJOŠEVIĆ: Ako će to biti spas za Srbiju, neka propadne Partizan!

Izvor: BKTV News, 02.Okt.2014, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUJOŠEVIĆ: Ako će to biti spas za Srbiju, neka propadne Partizan!

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da crno-beli još ne mogu da registruju igrače zbog suspenzije BAT-a i da im preti nova blokada računa što bi dodatno otežalo lošu finansijsku situaciju u klubu. On je takođe naglasio da će prihvatiti da se Partizan ugasi, ukoliko će to značiti spas za našu zemlju.  

„Imamo mnogo ozbiljnije probleme od Solnoka, svi ste dobro upoznati sa situacijom oko BAT-a i Klobučara. U sredu smo uplatili 60.000 evra >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zahvaljujući prijatelju kluba Tomislavu Glavčovu, vlasniku Kožuva iz Đevđelije. I nakon toga bilo je pokušaja da se dogovorimo da ostatak duga platimo na rate, međutim nismo uspeli i do daljeg nećemo moći da registrujemo Murića, Kuzeloglua i Bogdanovića“, rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.
Dodatni problem predstavlja činjenica da bi Poreska uprava mogla da ponovo blokira račun Partizana što bi dodatno otežalo i onako tešku situaciju.
„Prošle godine smo imali dug od 1.3 miliona evra, koji zahvaljujući sponzorskim ugovorima redovno servisiramo, međutim pošto tu praktično ide kamata na kamatu, moglo bi da dođe do nove blokade zbog sume koja je nešto veće od sedam miliona dinara. Mislim da bi bilo krajnje zlonamerno da u ovoj situaciju sa BAT-om budemo blokirani zbog kamate na kamatu. Poraz mora da se plaća, nećemo nigde da bežimo, sigurno nećemo ići u Fuenlabradu, mi smo klub iz Beograda. Srbija nije Švajcarska, kriza je zahvatila sve i mislim da bi trebalo da postoji veća tolerancija“, naglasio je Vujošević i za kraj dodao:
„Ako će ova država da se spasi tim parama koje bi trebalo da dobijemo od Telekoma, onda u redu, neka mi propadnemo. Međutim, nije Srbija u ovoj situaciji zbog velikih penzija ili novca koje Partizan treba da dobije od sponzora“, zaključio je Duško Vujošević.
Izvor: hotsport.rs/tanjug
The post VUJOŠEVIĆ: Ako će to biti spas za Srbiju, neka propadne Partizan! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.