Izvor: HotSport.rs, 16.Maj.2017, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Filmska priča čoveka koji je bio nuđen Zvezdi, zaigrao za Partizan pa ‘presudio’ crveno-belima (VIDEO)

Derbiji su bili poslastica napadača iz Senegala, a zbog golova postao je ljubimac navijača.

Retkost je da neki stranac ekspresno postane ljubimac navijača, a to je pre desetak godina pošlo za rukom Lamine Dijari, koji je iz Zrinjskog stigao u Partizan.
Mnogi su očekivali da je samo još jedan od prolaznika kroz Humsku, ali je napadač iz Senegala svoju ulogu odradio besprekorno.
Golovi, pobede, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << titule… Sve to je bilo pečat učinka kolektiva, koji je predvidio sjajni napadač. Ipak, postoji detalj koji je kasnije otkriven da je Dijara u leto 2006. godine prvo ponuđen Crvenoj zvezdi, a tadašnje rukovodstvo nije želelo da angažuje igrača, smatrajući da posle Mostara nema renome za nastupe u crveno-belom klubu.
Izgleda da je golgeter saznao priču i onda je u brojnim derbijima pogađao i bio koban za komšije iz Ljutice Bogdana
Često su posle dve godine i brojnih golova navijači Zvezde čekali odlazak koji je usledio u Emirate, mada nakon teške povrede i povratka Dijara nije bio toliko koban.
Prilikom rastanka i selidbe u Antaliju navijači su mu priredili žurku za pamćenje, a koliko se vezao za srpsku prestonicu su najave da će posle završetka karijere živeti u Beogradu. Životna priča ponekad piše romane…

(Izvor: YouTube/Nikola Božić)
The post VREMEPLOV: Filmska priča čoveka koji je bio nuđen Zvezdi, zaigrao za Partizan pa ‘presudio’ crveno-belima (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.