VIDEO: Koliko će biti kažnjen Bešiktaš?

Izvor: Mondo, 23.Okt.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Koliko će biti kažnjen Bešiktaš?

Navijači Bešiktaša na meču protiv Partizana obilato koristili pirotehnička sredstva, svađali se sa vatrogascima i redarima, "prozivali" sa Grobarima...

Navijači Bešiktaša - njih blizu 1.000 - uneli su na severnu tribinu stadiona u Humskoj čitav arsenal pirotehničkih sredstava i prilikom proslave jednog od golova napravili veliku dimnu zavesu, što bi UEFA trebalo da sankcioniše barem visokom novčanom kaznom.

Oni su nehotice zapalili i jedan svoj transparent, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << što je prouzrokovalo reakciju vatrogasaca i potom "varnice" između redara na atletskoj stazi i gostujućih "tifoza" na drugoj, kojima se nije dopalo što su tom prilikom "okupani" u ionako prohladnoj i kišovitoj večeri.



Turci su, inače, ostavili dosta loš utisak svojim ponašanjem u Beogradu tokom čitavog dana.

Pravili su probleme u hotelima gde su bili smešteni, demolirali su nekoliko autobusa, provocirali Partizanove navijače na stadionu pokličima "Ovo je Turska" i pogrdnim pesmama na račun srpskog predstavnika u Ligi Evrope.

Može se reći da su maksimalno iskoristili činjenicu da je Srbija zbog brojnih navijačkih prestupa poslednjih godina potrošila sve kredite kod evropske "kuće fudbala", pa su se u Beogradu ponašali kao kod kuće.



Relativno malobrojni Grobari zaslužuju pohvale jer nisu naseli na provokacije i napravili štetu svom klubu, kome posle poraza od 0:4 sigurno ne bi prijalo čekanje na dodatne sankcije strogih činovnika iz Niona.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VIDEO: Turci bahati i tokom utakmice

Izvor: Mondo, 23.Okt.2014

Bešiktašovi huligani na meču protiv Partizana obilato koristili pirotehnička sredstva, svađali se sa vatrogascima i..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.