(VIDEO) INVAZIJA NA AMSTERDAM: Pogledajte šta su Grobari radili u evropskog prestonici greha

Izvor: Kurir, 26.Nov.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) INVAZIJA NA AMSTERDAM: Pogledajte šta su Grobari radili u evropskog prestonici greha

Fudbaleri Partizana imaće podršku navijača na utakmici sa AZ Alkmarom.

Očekuje se da crno-bele s tribina bodri 2.000 Grobara. Većina njih je stigla u Holandiju dan ranije i noć između srede i četvrtka provela u Amsterdamu, od koga je Alkmar udaljen manje od 50 kilometara.

Grobari su na prepoznatljiv način stavili do znanja da su stigli u Amsterdam o čemu svedoči i ovaj snimak. A kako su uživali u blagodetima evropske "prestonice greha", možemo samo da zamislimo.

Autor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Invazija "grobara" na grad greha

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2015

Partizan igra, možda, i odlučujuću utakmicu u Alkmaru za plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope, a očekuje se oko 2.000 "grobara", koji će da bodre pulene Ljubinka Drulovića...Noć pred utakmicu, navijači Paritzana posetili su Amsterdam, grad greha, a možemo samo da zamislimo šta su tamo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.