Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2015, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Bivša i sadašnja braća Partizana u klinču

Kad ne može na fudbalu, može u dvorani, na rukometu. Finalni meč rukometnog kupa Grčke između AEK-a i PAOK-a prekinut je zbog tuče navijača dve ekipe.

Već u 17. minutu susreta došlo je do obračuna huligana, a tom prilikom su korišćena pirotehnička sredstva. Policija je brzo intervenisala i odlučila da isprazni dvoranu, kako bi meč bio nastavljen.

Navijači PAOK-a nalaze se u bratskim odnosima sa navijačima Partizana, dok su pristalice AEK-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i beogradskih crno-belih do pre nešto više od deceniju takođe bile u prijateljskim odnosima. Ipak, oni su se posle meča Lige šampiona između Partizana i Marseja 2003. godine "razišli".

Ostaje da se vidi i kakva će biti reakcija ne samo nacionalnog rukometnog saveza, već i civilnih vlasti, koje su zimus na nedelju dana prekinule fudbalsko prvenstvo upravo zbog navijačkih izgreda.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.