VIDEO (18+): Nevena Hot došla gola na stadion

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO (18+): Nevena Hot došla gola na stadion

Nekadašnja učesnica Parova i bivša porno glumica Nevena Hot obećala je da će na utakmicu Žarkovo-Partizan doći potpuno gola. A što je obećala, to je i učinila. Međutim, na stadion tako nije mogla.

Naime, Nevena je na sebi imala samo kaput, pa joj obezbeđenje nije dozvolilo da uđe na utakmicu. Ovo se njoj nije svidelo, pa je ostavila ogorčen post na Instagramu:

"Sramota. Dozvoljavate da se glave razbijaju ciglama na tim istim utakmicama, ali ne dozvoljavate >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ulazak meni i još pretite batinama jednoj ženi! Ja sam došla u kaputu koji bih na kratko skinula da ispunim dato obećanje. Više volite razbijene glave da gledate nego golu ženu. Vama na obraz. Ostatak videa na Tviteru!", napisala je ona na Instagramu i obajvila video.

A video posted by Nevena Hot (@nevena_hot) on Oct 25, 2016 at 3:58am PDT

A da je stvarno bila spremna da ispuni obećanje, dokazuje drugi video koji je Nevena objavila na Tviteru, na kome se vidi da ispod kaputa zaista nema baš ništa.

pic.twitter.com/ewowZpWfkO— Nevena Hot (@nevenahot) October 25, 2016
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.