Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2016, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI PREOKRET NA POMOLU: Bjeković i Ćurković na istoj strani! Ali pod jednim uslovom…

Saga oko sukoba u Partizanu svakim danom donosi nove promene, a one konačne mogle bi da se dogode već u četvrtak, pre najavljene Skupštine opozicije 6. juna.


Političkim rečnikom, vlast i opozicija dali su svoja dva predstavnika za kandidaturu na mesto predsednika FK Partizan, ali ni Ivan Ćurković ni Nenad Bjeković nisu stigli da budu izglasali usled opšteg cirkusa koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 24. maja viđen na Skupštini ovog kluba.
Međutim, na pomolu je dogovor između ‘zaraćenih’ strana. Dolaskom Slaviše Kokeze na čelo Fudbalskog saveza Srbije dogovoren je sastanak između Bjekovića, Ćurkovića i Kokeze na kom bi mogao da se napravi konačan dogovor, pre svega, za bolju budućnost crno-belih.
STIŽE POJAČANJE: Vermezović šalje vezistu u Humsku?
Taj sastanak zakazan je za četvrtak u 12 časova, a danas je, kako piše ‘Blic’, Nenad Bjeković otkrio da je spreman za saradnju sa Ćurkovićem, ali samo pod jednim uslovom.
On želi Ćurkovića u svom timu, ali bez drugih članova koji su iza njega. Dakle, bez Žarka Zečevića, Miloša Vazure, Milorada Vučelića, Vladimira Vuletića…
DOBRA I LOŠA VEST IZ HUMSKE: Legendarni kapiten dobio ponudu iz Indije, Tomić precrtao jednog od najboljih?
Sve bi trebalo da bude jasnije posle tog sastanka u četvrtak, a možda bi cela stvar bila gotova 6. juna kada je opozicija najavila da će održati novu Skupštinu.
The post VELIKI PREOKRET NA POMOLU: Bjeković i Ćurković na istoj strani! Ali pod jednim uslovom… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kokeza zakazao novi sastanak, Bjeković nudi uslovnu saradnju!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2016

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza razgovarao je u ponedeljak sa kandidatima za predsednika Partizana, a nakon toga se pojavila informacija da je Nenad Bjeković izrazio želju da sarađuje sa Ćurkovićem, ali pod jednim uslovom...Kandidati za novog predsednika fudbalskog kluba Partizan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.