VEČITI RIVALI: Vaskrs važniji od svih derbija!

Izvor: Kurir, 20.Apr.2014, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEČITI RIVALI: Vaskrs važniji od svih derbija!

Opušteno Proslavimo praznik u krugu porodice, poručili supertalentovani fudbaleri Partizana i Crvene zvezde Danilo Pantić i Vukan Savićević

Hristos voskrese!

Najveći hrišćanski praznik Vaskrs ujedinio je fudbalsku Srbiju. Prvi put liga neće biti igrana na Veliku subotu, a fudbaleri Crvene zvezde i Partizana i operativci dva najveća srpska kluba, gostujući u kafe-baru >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << našeg lista „Redakcija“, pokazali su koliko im znači praznik i kako se mogu smiriti strasti između „večitih rivala“.

Mladi fudbaleri Danilo Pantić i Vukan Savićević, direktori marketinga Snežana Filipović i Goran Broćić, te portparoli dva kluba Biljana Obradović i Marko Nikolovski učestvovali su u tradicionalnom uskršnjem tucanju jajima. Crveno-beli su imali više sreće i slavili sa 3:0.

Danilo Pantić i Vukan Savićević pričali su o najvećem hrišćanskom prazniku.

Šta ćete raditi na Vaskrs?

DP: Provešću ga s porodicom u veselju i radosti. Odmoriću glavu od svega, od pritiska i svega što nas čeka u narednom periodu.

VS: Vaskrs je najveći hrišćanski praznik. Provešću ga kod kuće s najužom familijom. O fudbalu neću razmišljati na taj dan, jer to nisam radio ni prošle godine.

Kako ste ga provodili kad ste bili dečaci?

DP: Nikad nisam mogao da pobedim u tucanju jajima (smeh). Uvek izaberem neko slabo jaje. I kod nas je običaj da se prvo koje se ofarba čuva i gleda tokom cele godine.

VS: Najviše sam voleo Veliki petak zbog farbanja jaja. Sećam se da sam uvek uzimao prvo crveno jaje kao čuvarkuću i stavljao ga na određeno mesto u sobi.

Imate li poruku za navijače na Vaskrs?

DP: Mržnja mora da ode u drugi plan. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik, da uživamo na taj dan. Ljudi treba da se opuste i prepuste hrani i piću (smeh).

VS: Istu želju imam kao i Danilo. Da i jedni i drugi tog dana sklone Zvezdu i Partizan u drugi plan, da ostanu s najbližima i lepo provedu praznik.

Moglo bi i češće

RIVALI, A NE NEPRIJATELJI

Skoro sat u prijatnom ćaskanju proveli su zvezdaši i partizanovci u kafe-baru Kurira. Bilo je tu fudbalskih i nefudbalskih tema, dosta vedre atmosfere. U današnje vreme, neko bi rekao, neverovatno.

- Trebalo bi više da se ovako družimo - rekla je portparolka Partizana Biljana Obradović, a podržao ju je

Zvezdin marketing direktor Goran Broćić:

- Ako smo rivali na terenu, nismo neprijatelji van njega.

Rivalsko peckanje

SNEŽA: PUSTILI SMO IH

Zanimljiv razgovor posle tri ture tucanja uskršnjim jajima vodili su PR Crvene zvezde Marko Nikolovski i direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović.

- Očekujem isti rezultat i na derbiju kod vas 26. aprila - poručio je kroz smeh Nikolovski, a Filipovićeva mu nije ostala dužna:

- Pustili smo vas da se malo ponadate (smeh). Sad ste nas dobili sa 3:0, a istim rezultatom mi ćemo vas dobiti u derbiju!
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.