Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2015, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEĆ JE IGRAO U CRNO-BELOM DRESU: Nekadašnji igrač Juventusa na meti Partizana

U prethodnih nekoliko nedelja već se punom parom licitira sa imenima fudbalera koji bi mogli da pojačaju redove Partizana, koji će pokušati na sve načine da se domogne Lige šampiona.

Na spisku potencijalnih pojačanja od reprezentativaca su se spominjali Miloš Jojić, Gojko Kačar i Miralem Sulejmani, a od nedavno na njemu je i Miloš >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Krasić koji je ovu sezonu proveo u Istanbulu, ali ne na terenu igrajući za Fenerbahče već je samo živeo i trenirao u ovom gradu na Bosforu.
O priči da bi mogao da pojača Partizan Krasić je izjavi za Novosti rekao sledeće:
- Da, nije mi ta priča nepoznata. Čuo sam da postoji takva mogućnost, ali za sada nije bilo nikakvih kontakata sa čelnicima Partizana. Bilo bi jako neozbiljno da pričam o tome šta bi bilo kad bi bilo, pošto nije bilo razgovora na tu temu.
Pre oko mesec dana se pojavila informacija da je Krasić doživeo prelom noge, ali na sreću u pitanju je bila lakša povreda.
- Upravo sam došao sa terapije. Privodim ih kraju, oporavak ide prema planu, pa bi za deset dana trebalo da uđem u normalan trenažni proces. Želim da početak nove sezone dočekam maksimalno spreman, zaključio je Krasić.
Bivši reprezentativac Srbije je član Fenerbahčea od 2012. godine kada je kao veliko pojačanje došao iz Juventusa koji ga je svojevremeno papreno platio moskovskom CSKA za koji je pružao najbolje partije.
Tokom dana pojavila se informacija da je na korak od povratka u Humsku nekadašnji član omladinske škole Partizana.
The post VEĆ JE IGRAO U CRNO-BELOM DRESU: Nekadašnji igrač Juventusa na meti Partizana appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.