VANDALIZAM: Turski navijači divljali po Beogradu, demolirali autobuse i hotel!

Izvor: BKTV News, 23.Okt.2014, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANDALIZAM: Turski navijači divljali po Beogradu, demolirali autobuse i hotel!

Navijači Bešiktaša polupali su nekoliko autobusa GSP kojima su iz hotela Jugoslavija transportovani na stadion Partizana.

Srpska Žandarmerija danas je bila primorana da interveniše prilikom transporta navijača Bešiktaša na stadion Partizana u Beogradu pošto su pristalice turskog kluba izazvale incidente.
Turski navijači izazvali su haos još u hotelu, gde su napravili bakljadu, a u autobusima >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << su se ponašali nasilnički.
Pripadnici Žandarmerije uspeli su da smire situaciju, pa su pristalice Bešiktaša sprovedene na severnu tribinu stadiona Partizana, otvorenu samo za njih iz bezbednosnih razloga.
Početak utakmice bio je pod znakom pitanja jer je teren bio natopljen vodom pošto je tokom celog dana u Beogradu padala kiša.
Utakmica počinje u predviđenom terminu, pošto su zvaničnici ustanovili da je teren stadiona u Humskoj podoban za igru.
Kako je rečeno u klubu, delegat Roland Ospelt iz Lihtenštajna i italijanski sudija Paolo Macoleni konstatovali da utakmica može da se igra.
Trava na stadionu je nedavno promenjena, a na novoj podlozi do sada su odigrane samo dve utakmice, između Partizana i Crvene zvezde u srpskom prvenstvu, kao i reprezentacija Srbije i Albanije koja je prekinuta u 42. minutu.
Izvor: agencije
The post VANDALIZAM: Turski navijači divljali po Beogradu, demolirali autobuse i hotel! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

FOTO: Navijači Bešiktaša divljali po Beogradu

Izvor: Radio 021, 23.Okt.2014

Navijači Bešiktaša napravili su veliki haos prilikom odlaska na stadion Partizana, pa je morala da interveniše i žandarmerija...Turci su prilikom sprovođenja olupali nekoliko autobusa gradskog prevoza kojim su ih transportovali iz hotela u "Humsku"...Žandarmerija je uspela da smiri situaciju i...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.