Uživo: Stativa spasla Lukača, Drinčić probao iz slobodnjaka, Partizan - Bešiktaš 0:1

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Stativa spasla Lukača, Drinčić probao iz slobodnjaka, Partizan - Bešiktaš 0:1

Fudbaleri Partizana i Bešiktaša od 21.05 igraju meč trećeg kola Lige Evrope u grupi C, iako je kiša pretila da odloži utakmicu, a sva zbivanja sa i oko terena u Humskoj možete pratiti uz Blicsport.rs blog uživo.

Živković je u onoj prethodnoj situaciji iznudio i karton za Motu i slobodnjak na nekih 30-tak metara, malo udesno, odakle je Drinčić prebacio živi zid, ali je Zengin uhvatio loptu koja je išla ka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sredini njegovog gola.

Drinčić je dobro pronašao Živkovića, koga je Ramon Mota oborio i sprečio da priđe golu Zengina, pa je zaradio žuti karton.

Na isteku pola časa igre na Vajt Hart Lejnu, Totenhem je udvostrčio prednost i preko Erika Lamele došao do 2:0 protiv Asterasa.

Gokan Tore je izuzetno raspoložen za igru i zna kako da prođe čuvare u crno-belom, pa je opet sa desne strane krenuo u sredinu i šutirao u bliži ugao, ali je stativa bila saveznik Partizana i zaustavila njegov udarac.

Moraju crno-beli da igraju ofanzivnije, počeli su da se oslobađaju pritiska gostiju, ali je centaršut Volkova sa leve strane bio lak plen za golmana Zengina, pa Škuletić ništa nije mogao da učini u kaznenom prostoru Bešikštaša.

Odmah po postizanju vodećeg gola navijači Bešiktaša zapalili su baklju na severnoj tribini, gde su ograđeni brojnim pripadnicima obezbeđenja.

Relativno lako Bešiktaš je došao do vođstva - Veli Kavlak je u 18. minutu povukao loptu, niko nije izašao da ga blokira, pa je sa 25 metara raspalio po njoj i čudnim felšom poslao je pod prečku Lukačevog gola, koji je možda mogao i bolje da interveniše.

U drugom meču ove grupe C, Totenhem na svom terenu igra protiv Asterasa i vodi sa 1:0 golom Harija Kejna iz 13. minuta.

Tore za sada pravi najviše problema, pa je vrlo dobro proigrao Dembu Ba, ali je Volkov stigao na vreme da izblokira šut napadača Čelsija na pozajmici u Bešiktašu iskosa sa desne strane.

Bešiktaš je od početka meča najopasniji bio u 13. minutu kada je Gokan Tore poput Robena sa desne strane ušao u sredinu i raspalio po loptu gađajući gornji levi ugao, ali je Lukač paradom izbacio loptu u korner.

Vrlo hrabro je Marko Nikolić odlučio da u "vatru" gurne Miladina Stevanovića, desnog beka rođenog 1996. godine, pa će biti na pravom ispitu da zameni povređenog Miroslava Vulićevića za koga je sezona verovatno završena.

Mladi, 18-godišnji defanzivac se za sada odlično snalazi i zatvara prodore Bešiktaša.

Prekidi su zaštitni znak Partizana kada je Nikola Drinčić na terenu i upravo je iskusni vezista centrirao sa desne strane na drugu stativu, ali je Lazović napravio faul u napadu, pa Vojislav Stanković, kapiten Partizana pošto je Saša Ilić na klupi, nije mogao do lopte.

Crno-beli su prvi zapretili, prošli su po desnoj strani i Škuletić je petom odložio loptu za kolegu iz napada, ali je Lazović sa distance šutirao visoko preko prečke.

Sudija Macoleni dao je znak da počne utakmica, a na tribinama u Humskoj ima oko 10.000 gledalaca.

Ipak nije bilo sve tako mirno uoči utakmice, ali za incidente nisu krivi navijači Partizana, već Bešiktaša koji su pravili nerede prilikom dolaska na stadion u Humskoj i razlupali autobuse kojima su se prevozili.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Stativa spasla Lukača, Živković imao sjajnu šansu, Partizan - Bešiktaš 0:1

Izvor: Blic, 23.Okt.2014

Fudbaleri Partizana i Bešiktaša od 21.05 igraju meč trećeg kola Lige Evrope u grupi C, iako je kiša pretila da odloži utakmicu, a sva zbivanja sa i oko terena u Humskoj možete pratiti uz Blicsport.rs blog uživo...Najbolju šansu za izjednačenje propustili su igrači Partizana u 36. minutu -...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.