Uživo: Nema prenosa, pratite duel Partizana i Čukaričkog uz Blicsport - 0:0

Izvor: Blic, 05.Okt.2015, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Nema prenosa, pratite duel Partizana i Čukaričkog uz Blicsport - 0:0

Fudbaleri Partizana na svom terenu od 19 časova dočekuje Čukarički, a meč 12. kola Superlige možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Prenosa utakmice neće biti, jer je termin odigravanja sa nedelje pomeren za ponedeljak, pa kamere TV "Arena sport" nisu na stadionu u Humskoj.

Crno-beli dočekuju Brđane posle velike pobede u Ligi Evrope, jer su u četvrtak savladali Augzburg u Nemačkoj sa 3:1 i nalaze se na vrhu L grupe sa maksimalna dva trijumfa.

Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je prilično oslabljen za ovaj meč, pošto igra bez povređenih Andrije Živkovića, Marka Jevtovića, Saše Ilića, Abubakara Umarua, Gregora Balažica i Nikole Lekovića.

Uoči utakmice intonirana je himna "Bože pravde" što su crno-beli uveli kao praksu na svom stadionu. Tribine se pune i nakon početka meča, i prisutno je oko 4.000 gledalaca.

Partizan - Čukarički 0:0

Stadion: Partizana. Gledalaca: oko 4.000. Sudija: Milorad Mažić (Vrbas).

Partizan: Ž. Živković, Vulićević, Ostojić, Fabrisio, Subić, Lukić, Brašanac, Babović, Trujić, Stevanović, Božinov.

Čukarički: Stevanović, Stojković, Boljević, Ostojić, Adi, Srnić, Janković, Jovanović, Mandić, Tijago, Bojić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.