Uživo: Nefči imao odličnu šansu, Partizan tražio penal - 0:0

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Nefči imao odličnu šansu, Partizan tražio penal - 0:0

Fudbaleri Partizana igraju revanš meč za plasman u Ligu Evrope protiv Nefčija, a taj meč iz Bakua možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Crno-beli su u Humskoj slavili sa 3:2 posle velikog preokreta, a na treningu uoči revanša dogodili su se incidenti, jer su ih navijači azerbejdžanskog kluba gađali sa tribina i zatim slomili nekoliko prozora na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << autobusu, ali srećom niko nije bio povređen.

Trener Partizana Marko Nikolić odlučio se za sastav: Lukač, Vulićević, Stanković, Ilič, Petrović, Brašanac, Drinčić, Živković, Grbić, Lazović, Škuletić.

Trener Nefčija Bujukaga Hadžijev opredelio se da od početka igraju: Stamenković, Kardozo, Silva, Junuzade, Abudlijev, Ramos, Kaue, Sejidov, Nfor, Flavinjo, Vobaj.

Inače, teren u Bakuu je u izuzetno lošem stanju, a temperatura je 37 stepeni Celzijusovih.

Utakmica je počela žestoko i već u četvrtom minutu crno-beli su mogli do penala. Lazović je po desnoj strani odlično izbacio Škuletića, on je prvi stigao do lopte i pao posle duela sa golmanom Stamenkovićem, ali je sudija Robert Šorgenhofer ostao nem.

Na drugoj strani je posle Abdulajev uhvatio volej posle centaršuta sa leve strane, ali se Lukač istakao sjajnom odbranom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.