Uživo: Majstorije Grbića, Saša Ilić potvrdio pobedu, Radnički - Partizan 0:3

Izvor: Blic, 21.Sep.2014, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Majstorije Grbića, Saša Ilić potvrdio pobedu, Radnički - Partizan 0:3

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca dočekuju Partizan (16.00) u okviru 6. kola Jelen superlige, a dešavanja sa meča možete pratiti uživo uz Blicsport.

Crno-beli su u četvrtak odoleli Totenhemu u Humskoj remijem bez golova, posle čega se vraćaju obavezama u domaćem šampionatu. Kragujevčani su tek u prošlom kolu došli do prve pobede (Voždovac, 1:0), a na domaćem terenu su izgubili od Borca sa 1:0 i remizirali sa Napretkom bez pogodaka.

Več u 4. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pokazao je Drinčić da je majstor za prekide, nakon nezgodnog slobodnog udarca Trifunović je odbio loptu u korner, posle kog je probao da proigra Škuletića, ali je lopta otišla pored gola.

Nisu dugo čekali crno-beli kako bi došli do vođstva, penal im je doneo Poljanec faulom nad Vulićevićem, pa je za najstrožu kaznu bio zadužen Škuletić.

On je bio strelac gola i u 17. minutu, a tome je prethodilo lukavo prosleđivanje petom Živkovića ka Grbiću, a posle njegova dva lažnjaka je kapitulirala cela odbrana, pa je Škuletiću preostalo samo da plasira loptu u mrežu.

Tuča na tribini "Đavola"

Na tribini na kojoj su pristalice Radničkog, došlo je do komešanja kada su pojedinci pokušali da preskoče ogradu, pa su pripadnici policije reagovali

Imali su peh Kragujevčani jer je Bekvalac zbog povrede Vidića napravio prinudnu izmenu, ubacivši u igru Kovačevića, čiji saigrači nisu delovali sinhronizovano i uigrano u ofanzivi, pa su bili potpuno bezopasni po beogradski tim. Tek je Arsić u 45. minutu pripretio oštrim udarcem sa desnog boka, kada je Lukač morao da preusmeri loptu u korner.

Krenuli su crno-beli odlično u nastavak, raspoloženi Škuletić je mogao da postigne i treći pogodak, no zahvaljujući proceni Trifunovića za istrčavanje Radnički je sačuvao mrežu. I nešto kasnije je čuvar mreže Kragujevčana dobio duel sa napadačem Partizana, kada je dobrim postavljanjem sprečio pogodak.

Radnički - Partizan 0:3 (0:2)

(Škuletić 10, 17, S. Ilić 89)

Stadion: Čika Dača Sudija: Majo Vujović

Radnički: Trifunović, Terzić, Krneta, Bubanja, Jašić, Ćulum (od 64. Tiodorović), Vidić (od 41. Kovačević), Perović, Arsić, Sotirović, Poljanec (od 80. Živković).

Partizan: Lukač, Vulićević, Petrović, Ćirković, Stanković, B. Ilić, Drinčić (od 71. S. Ilić), Grbić, Živković (od 83. Petrović), Pantić (od 66. Lazović), Škuletić
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.