Uživo: Crno-beli napravili seriju od 11:0, Borac Mocart sport - Partizan 13:23

Izvor: Blic, 14.Apr.2014, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli napravili seriju od 11:0, Borac Mocart sport - Partizan 13:23

Ekipa Borca dočekuje Partizan u drugom kolu Košarkaške lige Srbije, a ovaj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.

Crno-beli su prošli kroz turbulentan period, na prvom gostovanju su pobedili kragujevački Radnički (76:69), a ekipu će voditi pomoćni trener Velimir Gašić zbog suspenzije Duška Vujoševića nakon .

Gašić je u nedelju oprezno najavio meč, dodavši da sa povredama kubure Bogdan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bogdanović, Đorđe Gagić i Davis Bertans. Čačanima je ovo drugi veliki ispit uzastopno, pošto su u prvom kolu gostovali Crvenoj zvezdi, izgubivši sa 85:63.

Prva četvrtina: Tihi početak, pa crno-bela serija od 11:0

Starteri Borca su Pešaković, Stevović, Maravić, Cvetković i Protić, a prvu petorku crno-belih čine Milutinov, Andrić, Bogdanović, Lovernj i Tepić. U prva tri minuta Tepić je zabeležio asistencije Andriću i Lovernju, a Borac je parirao preko Stevovića, Maravića i Protića za vođstvo od 6:4.

To je bilo dovoljno da se razbude crno-beli i naprave seriju od 11:0, koju je započeo Tepić trojkom i nastavio asistencijom za Milutinova. Nadovezao se i Bogdanović trojkom, pa je usledio tajm-aut domaćina.

Ubrzo je i Pavlović ušao na parket umesto Andrića, Bogdanović je nastavio seriju, a kada je napravio drugi faul zamenio ga je Dalo. Crno-beli su održavali prednost, da bi Pešaković pogodio za 13:21, rezultat prve deonice.

Košarkaška liga Srbije, drugo kolo:

Subota:

Crnokosa - Radnički 74:90

Metalac - Mega Vizura 77:72

Crvena zvezda - FMP 83:67

Ponedeljak:

Borac Mocart sport - Partizan

Tabela: Crvena zvezda 2/0, Radnički 1/1, Mega Vizura 1/1, FMP 1/1, Metalac 1/1, Partizan 1/0, Crnokosa 0/2, Borac Mocart sport 0/1

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.