Uživo: Crno-beli na 37 stepeni u Bakuu, Nefči - Partizan 0:0

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli na 37 stepeni u Bakuu, Nefči - Partizan 0:0

Fudbaleri Partizana igraju revanš meč za plasman u Ligu Evrope protiv Nefčija, a taj meč iz Bakua možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Crno-beli su u Humskoj slavili sa 3:2 posle velikog preokreta, a na treningu uoči revanša dogodili su se incidenti, jer su ih navijači azerbejdžanskog kluba gađali sa tribina i zatim slomili nekoliko prozora na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << autobusu, ali srećom niko nije bio povređen.

Trener Partizana Marko Nikolić odlučio se za sastav: Lukač, Vulićević, Stanković, Ilič, Petrović, Brašanac, Drinčić, Živković, Grbić, Lazović, Škuletić.

Trener Nefčija Bujukaga Hadžijev opredelio se da od početka igraju: Stamenković, Kardozo, Silva, Junuzade, Abudlijev, Ramos, Kaue, Sejidov, Nfor, Flavinjo, Vobaj.

Inače, teren u Bakuu je u izuzetno lošem stanju, a temperatura je 37 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Dobrodošlica" crno-belima uz Zvezdine pesme!

Izvor: Mondo, 28.Avg.2014

UŽIVO: Nefči - Partizan 0:0. Prvi meč 2:3...Foto: (BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV)..Fudbalere Partizana čeka paklenih 90, a možda i svih 120 minuta revanš meča poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope u Bakuu protiv Nefčija...Crno-beli će na stadionu Tofig Bahramov pokušati da odbrane beogradskih...

Nastavak na Mondo...

Uživo: Škuletić utišao navijače u Bakuu, Nefči - Partizan 0:1!

Izvor: Blic, 28.Avg.2014

Fudbaleri Partizana igraju revanš meč za plasman u Ligu Evrope protiv Nefčija, a taj meč iz Bakua možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Crno-beli su u Humskoj slavili sa 3:2 posle velikog preokreta, a na treningu uoči revanša dogodili su se incidenti, jer su ih navijači azerbejdžanskog kluba...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.