Uživo: Crno-beli gostuju bez Vujoševića u Čačku, Borac Mocart sport - Partizan

Izvor: Blic, 14.Apr.2014, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli gostuju bez Vujoševića u Čačku, Borac Mocart sport - Partizan

Ekipa Borca dočekuje Partizan u drugom kolu Košarkaške lige Srbije, a ovaj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.

Crno-beli su prošli kroz turbulentan period, na prvom gostovanju su pobedili kragujevački Radnički (76:69), a ekipu će voditi pomoćni trener Velimir Gašić zbog suspenzije Duška Vujoševića nakon .

Gašić je u nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oprezno najavio meč, dodavši da sa povredama kubure Bogdan Bogdanović, Đorđe Gagić i Davis Bertans. Čačanima je ovo drugi veliki ispit uzastopno, pošto su u prvom kolu gostovali Crvenoj zvezdi, izgubivši sa 85:63.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Crno-beli gostuju bez Vujoševića u Čačku, Borac Mocart sport - Partizan 6:4

Izvor: Blic, 14.Apr.2014

Ekipa Borca dočekuje Partizan u drugom kolu Košarkaške lige Srbije, a ovaj meč možete pratiti uživo uz Blicsport...Crno-beli su prošli kroz turbulentan period, na prvom gostovanju su pobedili kragujevački Radnički (76:69), a ekipu će voditi pomoćni trener Velimir Gašić zbog suspenzije Duška...

Nastavak na Blic...

Borac mučio crno-bele do kraja, Partizan uz dosta muke trijumfovao u Čačku!

Izvor: Blic, 14.Apr.2014

Košarkaši Partizana pobedili su Borac Mocart sport sa 80:75 (21:13, 12:21, 26:23, 21:18) na gostovanju u Čačku, u okviru drugog kola domaćeg prvenstva. Crno-beli su igrali bez povređenih Đorđa Gagića i Davisa Bertansa, a na drugoj strani je bio inspirisan Nikola Pešaković sa 25 poena. Meč...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.