Uživo: Crno-beli gostuju bez Vujoševića u Čačku, Borac Mocart sport - Partizan 6:4

Izvor: Blic, 14.Apr.2014, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli gostuju bez Vujoševića u Čačku, Borac Mocart sport - Partizan 6:4

Ekipa Borca dočekuje Partizan u drugom kolu Košarkaške lige Srbije, a ovaj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.

Crno-beli su prošli kroz turbulentan period, na prvom gostovanju su pobedili kragujevački Radnički (76:69), a ekipu će voditi pomoćni trener Velimir Gašić zbog suspenzije Duška Vujoševića nakon .

Gašić je u nedelju oprezno najavio meč, dodavši da sa povredama kubure Bogdan Bogdanović, Đorđe Gagić i Davis Bertans. Čačanima je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ovo drugi veliki ispit uzastopno, pošto su u prvom kolu gostovali Crvenoj zvezdi, izgubivši sa 85:63.

Starteri Borca su Pešaković, Stevović, Maravić, Cvetković i Protić, a prvu petorku crno-belih čine Milutinov, Andrić, Bogdanović, Lovernj i Tepić. U prva tri minuta Tepić je zabeležio asistencije Andriću i Lovernju, a Borac je parirao preko Stevovića, Maravića i Protića za vođstvo od 6:4.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.