Uživo: Crno-beli bez Babovića u Subotici, Spartak - Partizan 0:0

Izvor: Blic, 29.Nov.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli bez Babovića u Subotici, Spartak - Partizan 0:0

Fudbaleri Spartaka dočekuju Partizan u pretposlednjem meču 19. kola Superlige, a dešavanja sa duela možete pratiti uživo uz Blicsport od 13.00.

Crno-beli su na pragu evropskog proleća posle pobede nad AZ Alkmarom sa 2:1 u Holandiji, a preostaje im da konačno dobre partije iz Lige Evrope prenesu i na superligaške terene, što do sada nije bio čest slučaj.

Crno-beli zbog oscilacija u Superligi zauzimaju tek petu poziciju pred ovaj meč, dok je Spartak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na začelju sa samo devet bodova.

Prvo poluvreme u toku

Već posle kretanja sa centra domaćini su pokazali da se neće libiti da napadnu, ali je blokiran pokušaj ubacivanja sa levog boka.

Spartak - Partizan

Stadion: Gradski Gledalaca: - Sudija: Danilo Grujić

Spartak: Janošević, Farkaš, Kovačević, Antonić, Milošević - Jočić, Tumbasević, Ivanović, Torbica, Jondić, Ilić

Partizan: Kljajić, Vulićević, Bandalovski, Ćirković, Leković, Jevtović, Brašanac, Ilić, Andrija, Ninković, Božinov
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Navijaču domaćina pozlilo, Spartak - Partizan 0:0

Izvor: Blic, 29.Nov.2015

Fudbaleri Spartaka dočekuju Partizan u pretposlednjem meču 19. kola Superlige, a dešavanja sa duela možete pratiti uživo uz Blicsport od 13.00...Crno-beli su na pragu evropskog proleća posle pobede nad AZ Alkmarom sa 2:1 u Holandiji, a preostaje im da konačno dobre partije iz Lige Evrope prenesu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.