Uprava Partizana okrivila Napredak za poraz u Kruševcu

Izvor: Njuz.net, 22.Apr.2014, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprava Partizana okrivila Napredak za poraz u Kruševcu

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

BEOGRAD, 22. april 2014, (Njuz) – Dešavanja na utakmici u Kruševcu primorala su upravu Fudbalskog kluba Partizan da reaguje oštrim saopštenjem u kome decidno tvrdi da su fudbaleri Napretka krivi za poraz koji je Partizan doživeo na stadionu Pod Bagdalom.
- Utakmica u Kruševcu je svim ljubiteljima sporta pokazala koliko su veliki problemi >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << u kojima se nalazi srpski fudbal. Fudbaleri Napretka su na više nego očigledan način pobedili Partizan i tako ga gotovo onemogućili u njegovoj nameri da osvoji titulu. FK Partizan nikada nije tražio izgovore za svoje neuspehe, ali posle ovakve utakmice svima nama ostaje samo da se zapitamo zašto naši protivnici postižu golove, ali i gde to ide srpski fudbal ako se sa ovakvom praksom nastavi – stoji, između ostalog, u saopštenju Partizan.
Ono što je najviše iziritiralo ljude iz Partizana je činjenica da su igrači Napretka postigli dva pogotka pri tome ne dozvolivši Partizanovim fubalerima da se upišu u strelce.
- Sve ono što se dešavalo u Kruševcu samo je potvrda naših tvrdnji. Borbenost koju su pokazali fudbaleri Napretka, jasno pokazana želja za pobedom i dva pogotka u našoj mreži koja su došla kao plod takve igre su samo dokaz da je njihov jedini cilj na ovom meču bio da pobede Partizan. Takvo ponašanje naših rivala je neprihvatljivo i kosi se sa svim interesima našeg kluba. FK Partizan će učiniti sve što je u njegovoj moći da zaštiti svoj interes i tražiti od nadležnih u Fudbalskom savezu da spreče ovakve pojave u nastavku prvenstva – zaključuju u upravi Partizana.
Bojan Savić
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kruševac

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.