Ulaznice za Partizanove mečeve Lige Evrope u prodaji od ponedeljka!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Sep.2014, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznice za Partizanove mečeve Lige Evrope u prodaji od ponedeljka!

Partizan je objavio kada počinje sa prodajom karata za mečeve u drugom po jačini evropskom takmičenju

Navijači Partizana imaće priliku da gledaju evropske mečeve njihovog tima ove jeseni, a s obzirom na kvalitet protivnika u grupi možemo reći da ni u Ligi šampiona možda ne bi imali tako atraktivne rivale. Zato će verovatno na sva tri meča Lige Evrope stadion u Humskoj biti ispunjen do >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << poslednjeg mesta, a uskoro bi trebalo da počne prodaja ulaznica za duele sa Totenhemom, Bešiktašom i Asterasom.

Tačnije karte će biti puštene u prodaju 8. septembra, ali će se prodavati u različitim kontigentima, pa će tako prva tri dana pravo da kupe komplet ulaznica za sva tri meča imati samo oni sa sezonskim kartama, a od 11. septembra će svoje mesto na tribinama moći da obezbede svi koji su zainteresovani.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Kada je cena u pitanju, karte se mogu kupiti u kompletu za sva tri meča, ali i pojedinačno, a cene će biti sledeće: za severnu i južnu tribinu komplet karata će koštati 2.000 dinara, dok su pojedinačne 800. Za bočne delove tribina na istoku i zapadu komplet košta 3.000 dinara, a pojedinačna ulaznica je 1.200.

Za centralne delove na istočnoj i zapadnoj tribini gledaoci će morati da izdvoje 4.500 dinara za komplet, a za pojedinačnu 1.800 dinara.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.