UŽIVO: Totenhem - Partizan 1:0!

Izvor: Mondo, 27.Nov.2014, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Totenhem - Partizan 1:0!

Crno-beli igraju u Londonu protiv Totenhema meč 5. kola grupe C Lige Evrope.

Partizan u okviru 5. kola grupne faze Lige Evrope gostuje na Vajt Hart Lejnu Totenhemu, vodećem timu grupe C sa osam osvojenih bodova.

Trener Partizana put Londona nije poveo Nikolu Drinčića, koji ima problem sa kolenom.

Marko Nikolić "pevcima" će suprotsaviti veoma ofanzivnu postavu u kojoj će od >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prvog minuta biti najefikasniji napadački tandem Superlige - Danko Lazović i Petar Škuletić. U startnoj postavi našao se i kapiten Saša Ilić, kome će društvo u veznom redu praviti Nikola Ninković, Petar Grbić i Saša Marković.

Na bekovskim pozicjama trebalo bi da budu Vladimir Volkov i Branko Ilić, a na štoperskim Voja Stanković i Lazar Ćirković.

Aron Leon će protiv crno-belih upisati 400. utakmicu u karijeri, a 358 u dresu Totenhema.

PARTIZAN:
Lukač, Volkov, Stanković, Ćirković, Branko Ilić, Ninković, Grbić, Marković, Saša Ilić, Lazović, Škuletić.

TOTENHEM: Loris, Vertongen, Kirikeš, Nouton, Dejvis, Lenon, Paulinjo, Lamela, Dembele, Stambuli, Soldado.

 Pratite uživo tok meča u Londonu na MONDU!

Foto: AP Photo/Alastair Grant

- Totenhem stiže do vođstva na početku drugog poluvremena. Stambuli je odlično uposlio Soldada, koji pogađa stativu. Lopta se odbila pravo na nogu Francuza... Igrao se 49. minut!

- Počelo je drugo poluvreme, nema izmena.

- Dobar je Partizan, vrlo dobar, bolji od Totenhema!

dobro je, nisu nasi navijaci #fkppic.twitter.com/SjFPsoj1y9

— Vladimir Jokic (@Ahasfer24) November 27, 2014

- Utakmica je posle pet minuta prekida nastavljena.

- Ponovo su navijači uleteli na teren, a sudija Jevgen Aranovski je poslao igrače u svlačionice. Bio je to četvrti upad od početka utakmice. Navijači nisu bili agresivni.



- Stambuli iz daljine po zemlji, Lukač je siguran.

- U 29. minutu nova sjajna prilika za crno-bele. Majstorija Lazovića, lob pas u pravo vreme, spojio je Škuletića sa golom, napadač Partizana bio je "jedan na jedan" sa Lorijem, predriblao je i njega, ali je otišao isuviše u desnu stranu i prilika je propala. Šteta!

- Još jedan navijač je na terenu. Ovaj je belac i nema majicu...

- Polovina prvog poluvremena i ponovo preti Partizan. Nikola Ninković je šutirao iz trka, Hugo Lori je bio na mestu. Otvorena igra u Londonu. Zanimljiva!

- Utakmica je za kratko prekinuta jer je navijač odlučio da se malo prošeta po terenu. Meč je nastavljen posle intervencije redara!

- Lamela u sredinu, a Soldado kasni za korak. Ozbiljna prilika za "pevce" i to posle dve vezane greške igrača Partizana u opasnoj zoni, na oko 30-40 metara od svog gola.

- Lepa šansa za Partizan! Danko Lazović je u prijemu lopte na grudi izbacio Noutona, a onda je gađao rašlje sa ivice kaznenog prostora i nije bio precizan. Fudbaler Totenhema se poslužio rukama i da je Lazović pao verovatno bi bio penal za crno-bele. Napadač beogradskog sastava ostao je na nogama!

- Na Vajt Hart Lejnu je proteklo 15 minuta igre. Nema izrazitih prilika...

- Prvo uzbuđenje u kaznenom prostoru domaće ekipe. Petar Grbić je odlično prošao po desnoj strani, uputio loptu u šesnaesterac, ali je Petar Škuletić zakaznio.

- Totenhem je imao priliku da već posle prvog minuta stigne do prednosti, ali je udarac Lamele završio pored gola Partizana.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.