UŽIVO: Totenhem - Partizan 0:0 (28. minut) Navijači prekidali utakmicu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2014, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Totenhem - Partizan 0:0 (28. minut) Navijači prekidali utakmicu

Partizan se u nekoliko navrata odlično odbranio od Totenhemove ofanzive, ali isto tako imao par izglednijih prilika. Navijači utrčavali na teren, a delegat susreta upozorio organizatore da neće tolerisati nove ispade.

Detalj sa meča Partizana i Totenhema iz Beograda

 

Tim Marka Nikolića biće oslabljen, pošto u London nije otputova Nikola Drinčić. 

 

26. minut - U proteklih nekoliko minuta, lopta je uglavnom bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u nogama prvotimaca Totenhema. Domaći navijači drugi put na terenu prekidaju utakmicu.

20. minut - Lamela je uputio centaršut po zemlji, ali je Soldado za "pola sekunde" zakasnio. I dalje bez golova...

15. minut - Nova ozbiljna prilika za Partizan. Lazović je u kaznenom prostoru primio loptu grudima, ruku na srce, bio povučen sa leđa, uputio udarac, ali preko gola.

8. minut - Prvo uzbuđenje i u kaznenom prostoru domaćina. Grbić je uputio loptu u kazneni prostor, ali Škuletić nije uspeo da je stigne.

5. minut - Totenhem je od samog starta napao gol Partizana. Zasada, bezuspešno...

1. minut - Utakmica je počela. 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Totenhem - Partizan 0:0 (37. minut) Navijači prekidali utakmicu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2014

Partizan se u nekoliko navrata odlično odbranio od Totenhemove ofanzive, ali isto tako imao par izglednijih prilika. Navijači utrčavali na teren, a delegat susreta upozorio organizatore da neće tolerisati nove ispade...Detalj sa meča Partizana i Totenhema iz Beograda.. ..Tim Marka Nikolića biće...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.