UŽIVO: Radnički (KG) - Partizan 0:0 (3. minut)

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2014, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Radnički (KG) - Partizan 0:0 (3. minut)

Crno-beli su bili raspucani i stopostotni u prethodnih pet kola Jelen Super lige. Da li će Kragujevčani na "Čika Dači" uspeti da zaustave "parni valjak"? Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanaja iz Kragujevca.

Petar Škuletić (Foto: Arhiva)

 

Partizanu ovaj susret dolazi posle odličnog rezultata, remija sa Totenhemom, na startu Lige Evrope, dok je četa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Dragoljuba Bekvalca, posle samo boda u prva četiri kola, prošle nedelje konačno upisala pobedu, na gostovanju Voždovcu.

 

1. minut - Utakmica na "Čika Dači" je počela.

 

 

SASTAVI

RADNIČKI KG: Trifunović, Terzić, Krneta, Bubanja, Jašić, Ćulum, Vidić, Perović,

Arsić, Sotirović, Poljanec.

PARTIZAN: Lukač, Vulićević, Petrović, Ćirković, Stanković, B. Ilić, Drinčić, Grbić,

Živković, Pantić, Škuletić.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu,   Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Radnički (KG) - Partizan 0:0 (7. minut)

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2014

Crno-beli su bili raspucani i stopostotni u prethodnih pet kola Jelen Super lige. Da li će Kragujevčani na "Čika Dači" uspeti da zaustave "parni valjak"? Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanaja iz Kragujevca...Petar Škuletić (Foto: Arhiva).. ..Partizanu ovaj susret...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.