UŽIVO: Rad - Partizan 0:4 (89. minut) Fofana za kraj!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2014, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Rad - Partizan 0:4 (89. minut) Fofana za kraj!

Crno-beli bez većih problema na Banjici. Gosti su poveli golom Petra Škuletića u 26. minutu, da bi Danko Lazović pogodio u 42. i 58. minutu za miran nastavak meča. Za četvrti gol pobrinuo se Ismael Beko Fofana u 86. minutu.

U odličnoj golgeterskoj formi: Petar Škuletić

 

U sastavu Partizana nema povređenog Vladimira Volkova, a posle pauze zbog povrede u tim se vraća nekadašnji napadač "građevinara" Nemanja Kojić.  

86. minut >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << - GOOOOOL!!! 4:0 za Partizan, strelac Fofana. Igraču iz Obale Slonovače nije bilo teško da iskoristi odličan centaršut Ninkovića i glavom zakuca loptu u mrežu domaćina.

83. minut - Napadač Rada Petar Jelić bio je blizu šestog gola u sezoni. Prihvatio je loptu i raspalio sa 25 metara i pogodio stativu gola Lukača.

81. minut - Nikolić je iz igre izveo Škuletića, a šansu pružio Ninkoviću.

76. minut - Ponovo sigurna intervencija golmana Rada posle solidnog pokušaja Živkovića sa 20 metara.

73. minut - Oštro je šutirao Vulićević sa desne strane, ali je Jovanović ovaj put bio skoncentrisan.

72. minut - Dvostruki strelac Lazović je napustio igru, na terenu je Ismael Beko Fofana.

71. minut - Dobra prilika za Škuletića. Crnogorca je odlično uposlio Andrija Živković, a napadač crno-belih nije bio precizan.

65. minut - Slavko Perović je izašao sam ispred golmana, oklevao je sa šutem i potom želeo da asistira saigraču, međutim, Ilić ga je sustigao, prozreo nameru i otklonio opasnost.

58. minut - GOOOOOL!!! 3:0 za Partizan, ponovo Lazović. Neposredno posle situacije u kaznenom prostoru crno-belih, kada su domaći posle starta Saše Markovića nad Perovićem tražili penal, gosti su došli do trećeg pogotka. Škuletić je poveo loptu po levom boku i nesebično uposlio Lazovića, kome nije bilo teško da plasira loptu u mrežu.



50. minut - Dobra prilika za Rad je otišla u nepovrat. Veselinović se iznenada našao u gol šansi, ali je njegov udarac iskosa sa desne strane završio preko gola Lukača.

46. minut - Meč je nastavljen.

45+1. minut - Kraj prvog poluvremena.

42. minut - GOOOOOL!!! 2:0 za Partizan, strelac je Danko Lazović. Iskusni centarfor crno-belih primio je loptu na 20 metara od gola, namestio se na udarac, šutirao po sredini gola i obrukao golmana Jovanovića. Čuvar mreže "građevinara" namestio se da uhvati loptu, ali mu je ona prošla kroz ruke, a zatim i noge i ušla u mrežu.

39. minut - Gužva u kaznenom prostoru Partizana, Perović i Jelić su čekali loptu, međutim, Stanković otklanja opasnost.

31. minut - Šansa za Rad. Posle centaršuta Veselinovića šansu je imao Perović, ali je Lukač sjajno intervenisao.

26. minut - GOOOOOOL!!! Partizan dolazi do prednosti golom Škuletića. Sjajno je Lazović prošao po desnom boku i fantastično ubacio loptu u šesnaesterac, gde je odlično reagovao Škuletić i klizećim ubacio loptu u mrežu.

22. minut - Prilika za Stankovića posle kornera, ali je udarac izblokiran.

16. minut - Lazović se posle jednog duele našao na zemlji pa je morala da interveniše lekarska ekipa. Povreda nije bila ozbiljnije prirode.

13. minut - Partizan nastavlja sa velikim pritiskom. Živković je ubacio sa desne strane, ali Lazović je kasno stigao do lopte.

9. minut - Škuletić je izbio jedan na jedan sa golmanom, ali je Jovanović sjajno odbranio.

4. minut - Prvi napad Partizana i prilika za Brašanca, ali udarac glavom završio je pored gola.

1. minut - Krenuo je susret pred praznim tribinama na Banjici.

  

SASTAVI TIMOVA:

RAD: Jovanović, Denić, Jelić, Gnjatić, Raspopović, Milošević, Rodić, Perović, Bajić, Veselinović, Marković.

PARTIZAN: Lukač, Vulićević, Ilić Branko, Stanković, Petrović, Brašanac, Marković, Grbić, Živković, Škuletić, Lazović

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.