Partizanova partija sezone uz 4 gola!

Izvor: Mondo, 27.Avg.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanova partija sezone uz 4 gola!

Fudbaleri Partizana odigrali najbolji meč od početka sezone i rezultatom 4:0 (2:0) "tukli" Rad. Marko Nikolić isključen zbog prigovora.

Najbolja utakmica i najubedljivija pobeda za Partizan od starta sezone!

Crno-beli su protiv Rada, ekipe koja je imala tri uzastopne pobede u prvenstvu, odigrali sjajan meč i zahvaljujući dobroj egzekuciji pred golom Dejanovića, koja je toliko puta zakazala u toku ove sezone, ostvarili ubedljivu pobedu od četiri gola >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << razlike.

Valeri Božinov je već u 3. minutu doveo Partizan u vođstvo, u 23. je prednost udvostručio Nikola Milenković, a treći gol je delo Leonarda koji je iz slobodnog udarca postigao gol u 49. minutu.

Pre toga je kod Rada isključen Stevan Bates, a još u prvom poluvremenu u svlačionicu je poslat trener crno-belih zbog burnog protesta zbog nedosuđenog penala. Konačan rezultat postavio je iskusni Miroslav Radović koji se najbolje snašao posle kornera u 80. minutu.

Debi za tim iz Humske zabeležio je i novi napadač Uroš Đurđević.

PARTIZAN – RAD 4:0 (2:0)

Uskoro opširnije...

Prvi superligaški meč ove subote igra se u Humskoj gde ekipa Rada gostuje Partizanu.

Crno-beli u meč ulaze nakon poraza od Spartaka u Novom Sadu (2:1), pa je trener Marko Nikolić odlučio da napravi par promena. On je promenio dosadašnjeg standardnog čuvara mreže Bojana Šaranova, koji nije blistao u prošlom kolu, a šansu je dobio mladi Filip Kljajić.

Takođe, po prvi put u startnoj postavi našao se i Saša Marjanović, pojačanje iz Radničkog, dok je na klupi ostao Nikola Đurđić koji je još uvek bez gola u dresu Partizana. Uroš Đurđević, fudbaler koji je pre nekoliko dana stigao iz Italije, takođe se nalazi na klupi i čeka priliku za debi u crno-belom.

Rad u ovu utakmicu ulazi nakon tri vezana dobijena meča, a trener Nebojša Petrović je uoči meča kazao da će njegova ekipa pokušati da iskoristi "krizu" u kojoj se nalazi tim iz Humske.

U prethodna dva duela prošle sezone videli smo dva remija (2:2 i 1:1).

Meč sudi Novak Simović, a direktan prenos možete pratiti na TV Arena sport 1 i kliksport.rs.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić, Everton, Marjanović, Leonardo, Mihajlović (Janković od 69.), Radović (Stevanović od 83.), Božinov (Đurđević od 50.).

RAD: Dejanović, Obradović, Ćulum, Đenić (Petković od 45.), Lutovac, Maraš, Mladenović, Jovanović, Bates, Veselinović (Vico od 52.), Stanojević (Petrović od 62.).

IZ MINUTA U MINUT:

90+2' - KRAJ!

90' -
Dva minuta nadoknade.

83' - Radovića menja Stevanović.

79' - GOL! RADOVIĆ! 4:0!

Posle mirnijeg dela igre i četvrti gol za Partizan. Leonardo je izveo korner, a nakon pravog filpera u šesnaestercu Rada, loptu u mrežu Dejanovića zakucava iskusni Miroslav Radović.



Izvor: YouTube

69' - Balažic šutira glavom preko gola. Nemanju Mihajlovića menja Marko Janković.

60’ -
 Đurđević prvo šutira u golmana Dejanovića, a koji minut kasnije ponovo izbija u situaciju "jedan na jedan" sa Dejanovićem, koji opet brani, ali je sada ofsajd. Na ponovljenom snimku se vidi da je pomoćnik Novaka Simovića pogrešio.

56’ – Šansa utakmice za Rad!

Sjajnu loptu između štopera Partizana dobio je Mladenović, napravio je nekoliko koraka, a onda se odlučio na šut. Pored gola odlazi ta lopta i propada prilika za Rad da se kako-tako uključi u meč.Još dva žuta kartona Jovanović za Rad i Đurđević za Partizan.

50' - Uroš Đurđević ulazi u igru umesto Božinova. Njegov debi u Partizanu.

49' - GOL! LEONARDO! 3:0!


Ne samo da su dobili crveni karton, nego su dobili i gol iz prekida. Leonardo je namestio loptu na 17-18 metara od gola, prebacio živi zid i pogodio bliži ugao golmana Dejanovića koji se nije pomerio.

Sjajan gol!



Izvor: YouTube

47’ – Stevan Bates ruši Evertona Luiza za drugi žuti. Sudija je prvo sačekao, a onda odlučio da kazni štopera Rada za oštar start na ivici kaznenog prostora, pa je on isključen.

46' -
Počelo je drugo poluvreme.

45+4' - Đenić izlazi zbog povrede, a ulazi Petković. Kraj poluvremena.

45' -
Mirniji deo poluvremena. Četiri minuta nadoknade.

41' - Sada i Veselinović oštar, novi žuti karton.

37' - Serija žutih kartona, Saša Marjanović, pa Stevan Bates.

33’ - Partizan traži penal, ali sudija Novak Simović ne pokazuje na "belu tačku"!

Sjajna saradnja Božinova i Leonarda, a Brazilac pada posle kontakta sa Batesom. Sudija je na kratko prekinuo igru zbog protesta sa klupe Partizana, a meč je ponovo nastavljen, ali bez Marka Nikolića koji je isključen.



Izvor: YouTube

31’ - Kakva šansa za Božinova! Ništa!

Bio je to odličan prodor Nemanje Mihajlovića koji je prošao sjajno po desnoj strani i poslao dobar pas na sedam-osam metara za Valerija Božinova, ali je lopta bila prebrza ga Bugarina, koji ju je na kraju slabo zahvatio. Ljutio se Leonardo koji je bio na levoj strani i čekao Bugarina da propusti loptu

27’ - Posle gola i žuti karton. Nikola Milenković je bio oštar.

23' - GOL! PARTIZAN! MILENKOVIĆ ZA 2:0!

Lutovac je neoprezno izbacio loptu u korner, a Saša Marjanović je zamenio Nemanju Mihajlovića kraj korner zastavice i sjajno našao Nikolu Milenkovića koji je nadskočio sve igrače na šest-sedam metara i loptu zakucao u mrežu Dejanovića.

Dva brza gola Partizana.



Izvor: YouTube

20’ - Prvi žuti kartoni na meču. Everton Luiz startuje na Veselinovića koji je iznosio loptu i za to dobija žuti karton, a odmah mu uzvraća i Milan Ćulum koji je visoko podigao nogu i zakačio Leonarda po licu .

12' - Leonardo sa desnog krila ulazi u sredinu, ali šutira jako i loše. Preko gola.

10' - Prvi pokušaj za Rad iz slobodnog udarca sa 25 metara, ali lopta ide pravo u Filipa Kljajića. Njegov prvi kontakt sa loptom u dosadašnjem toku meča, a i sezone uopšte.

6' - Lutovac u prilici, krenuo je prema golu Kljajića, a u duelu pobedu odnosi Gregor Balažic.

3' - GOL! PARTIZAN VODI! BOŽINOV! 1:0!

Partizan je odmah napao i to im se isplatilo.

Leonardo je u dva navrata probio po levoj strani. Prvo je pokušaj izblokiran, ali nakon novog prodora uspeo je da pogodi Valerija Božinova na pet metara koji postiže svoj novi gol u novoj sezoni. Sada je bio precizan nakon udarca glavom.

Četvrti gol Bugarina u Superligi.



Izvor: YouTube

1' - Meč je počeo.

- Ekipe se zagrevaju.

Danas @FKPartizanBG dočekuje FK Rad. Zagrevanje u toku pic.twitter.com/rtyRVntCOY

— sportmts (@tvojsvetsporta) August 27, 2016

%MCEPASTEBIN%

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.