UŽIVO: Partizan - Metalac 34:45 (poluvreme)

Izvor: Mondo, 25.Okt.2014, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Metalac 34:45 (poluvreme)

Posle prvog poluvremena, Metalac u Pioniru ima lepu prednost protiv crno-belih u petom kolu ABA lige.

Foto: MN Press

Košarkaši Partizana još uvek su u lošem ritmu...

I ČETVRTINA

Novih deset minuta u ABA ligi nisu doneli povoljne vesti po navijače "parnog valjka". Metalac, jedina ekipa bez pobede u regionalnom takmičenju, apsolutno je kontrolisao dešavanja na parketu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Pionira protiv Partizana.

Tim Vladimira Đokića poveo je odmah na početku utakmice i tu prednost nije ispuštao. Kako se bližio kraj prve četvrtine tako je i rasla prednost Valjevaca, sve do maksimalnih 23:12.

Krilo Metalca Nemanja Todorović je sa devet poena bio nerešiva enigma za crno-bele.

II ČETVRTINA

Ovaj period igre može opisati u nekoliko reči - ništa se nije promenilo.

Metalac je nastavio da igra u istom ritmu. Partizan nije imao rešenje u odbrani, ali ni u napadau. Gosti su u 18. minutu stigli do "+17" (42:25) i imali kontru da još više povećaju razliku, ali je nisu iskoristili.

Serijom 7:0 crno-beli su uspeli da priđu na "pristojnih" 45:34. U domaćem timu Đorđe Gagić je ubacio devet poena i imao četiri skoka, dok su Luka Bogdanović i Nikola Milutinov postigli po osam. Milan Mačvan igrao je tek minut i po.

Sa druge strane, Đokić je za razliku od Vujoševića imao mnogo više raspoloženih igrača, od kojih su se najviše istakli Todorović sa 12 i Majstorović sa osam poena.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Partizan - Metalac 59:57

Izvor: Mondo, 25.Okt.2014

Posle prvog poluvremena, Metalac u Pioniru ima lepu prednost protiv crno-belih u petom kolu ABA lige...Košarkaši Partizana još uvek su u lošem ritmu....III ČETVRTINA..Partizan ponovo u meču!..Crno-beli odigrali su odlično treći period utakmice protiv Metalca, pogotovo prvih pet minuta. U tom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.