UŽIVO: Partizan - Mačva (19.00)! Nema Leoanarda ni na klupi, da li to znači da je kraj?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Mačva (19.00)! Nema Leoanarda ni na klupi, da li to znači da je kraj?

Odbranu titule, crno-beli kreću iz Humske protiv novog superligaša, Mačve. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite sve najzanimljivije detalje sa stadiona Partizana.

Problematičnog Leonarda nema u protokolu za ovaj meč, pa je izvesno da će "karioka" da ode u Saudijsku Arabiju. Najskuplje pojačanje u istoriji kluba Sejduba Suma počeće meč sa klupe. Od prvog minuta su mladi Pantić i Tavamba.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << PARTIZAN: Kljajić, Nemanja R. Miletić, Ćirković, Ostojić, Nemanja G. Miletić, Jevtović, Kosović, Janković, Tavamba, Pantić, Đurđević.

MAČVA: Filipović, Pejović, Rajović, N. Jovanović, Lazarević, Ivić, Obrovac, Adamović, Jeremić, Gemović, Matić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Partizan - Mačva (19.00)! Nema Leanarda ni na klupi, da li to znači da je kraj?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2017

Odbranu titule, crno-beli kreću iz Humske protiv novog superligaša, Mačve. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite sve najzanimljivije detalje sa stadiona Partizana...Problematičnog Leonarda nema u protokolu za ovaj meč, pa je izvesno da će "karioka" da ode u Saudijsku Arabiju. Najskuplje pojačanje...

Nastavak na Vesti-online.com...

SL: Šestica Partizana i debi Sume na startu

Izvor: N1 televizija, 22.Jul.2017

Fudbaleri Partizana počeli su odbranu titule u Superligi Srbije ubedljivom pobedom protiv Mačve u Humskoj rezultatom 6:1...Osim ubedljive pobede, utakmicu je obeležio debi najskupljeg igrača u istoriji srpskog fudbala Sejdube Sume koji je odigrao poslednjih pola sata, ali i izostanak Leonarda koji...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.