UŽIVO: Partizan - Bešiktaš 0:3 (54. minut) Ozjak ugasio nadu

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2014, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Bešiktaš 0:3 (54. minut) Ozjak ugasio nadu

U okviru trećeg kola Lige Evrope, fudbaleri Partizana na svom stadionu dočekuju Bešiktaš. Posle odlične partije protiv glavnog favorita za prolaz u narednu rundu, Totenhema, crno-beli su potpuno zakazali protiv grčkog Asterasa. Sa druge strane, u domaćem prvenstvu nanizali su osam uzastopnih trijumfa, a poslednji u nizu bio je onaj u večitom derbiju. Ostanite uz portal Vestionline i iz minuta u minut pratite dešavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa stadiona Partizana.

Vladimir Volkov na meču protiv Totenhema 

 

Da li je došlo vreme da četa Marka Nikolića upiše tri boda u Evropi? Može li tim iz Humske da zaustavi Dembu Ba i društvo?

 

52. minut - GOOOOL!!! 3:0 za Bešiktaš. Strelac Ozjak. Nova katastrofalna reakcija odbrane Partizana. Protivnički igrači se prošetali kaznenim prostorom, a Ozjak rutinski savladao Lukača.

46. minut - Drugo poluvreme je počelo. Nema promena u sastavima.

45+1. minut - Kraj prvog poluvremena.

45. minut - GOOOOL!!! 2:0 za Bešiktaš. Strelac Demba Ba. Sahan sjajno ubacuje loptu u prostor, a Senegalac rutinski šalje loptu u mrežu.

42. minut - Tore prodire po desnoj strani, Volkov pravi prekšaj i dobija žuti karton.

36. minut - Velika prilika za Partizan. Škuletić se sjajno oslobodio protivnika uputio loptu sa ivice kaznenog prostora, a Živković sa pet metara pogađa protivničkog golmana.

35. minut - Kanađanin Hačison kombinuje sa Toreom i prolazi u kazneni prostor. Izgubio je korak i poslao loptu u gol aut.

31. minut - Živković je krenuo u kontru, oborio ga je Mota sa leđa i zaradio žuti karton. Drinčić šutira u okvir gola, hladnokrvna reakcija Zengina.

28. minut  - Sreća je pogledala crno-bele. Tore se prošetao kroz odbranu Partizana, neometano šutirao, ali se isprečila stativa.

25. minut - Vodi se žestoka borba na sredini terena. Partizanu kao da je trebalo da bi primi gol, kako bi zaigrao agresivnije. Drinčić je pokušao sa 30 metara, bezuspešno.

18. minut - GOOOOL!!! 1:0 vodi Bešiktaš. Strelac Veli Kavlak. Austrijski ofanzivni vezista prihvatio je loptu na oko 25 metara od gola Partizana, a kako je ostao bez čuvara osmelio se i odličnim udarcem prevario golmana Partizana.

17. minut - Demba Ba je šutirao, izblokiran je. Novi korner za turske crno-bele. Tore ponovo preti, Lukač pomalo nesigurno prihvata loptu u naručje.

14. minut - Bešiktaš je preuzeo inicijativu na sredini terena, a Gohan Tore uputio je nezgodnu loptu na gol Lukača, koji je boksuje u korner.

11. minut - Prvi ozbiljniji napad Bešiktaša. Stanković je ispucao loptu u korner. Bez opasnosti po gol tima Marka Nikolića.

7. minut - Škuletić je izborio korner, posle kojeg je sviran novi faul u napadu.

3. minut - Slobodan udarac za crno-bele. Gužva u kaznenom prostoru, Lazović pravi faul u napadu.

1. minut - Utakmica je počela. Partizan je već u prvom napadu stvorio kakvu-takvu šansu, ali je Lazović uputio traljav šut.

 

SASTAVI TIMOVA:

PARTIZAN: Lukač, Stanković, Ćirković, Volkov, Stevanović, Drinčić, B. Ilić, Pantić, Živković, Lazović, Škuletić.

BEŠIKTAŠ: Zengin, Ramon, Sivok, Franko, Kavlak, Ujsal, Hačison, Ozjak, Tore, Sahan, Ba.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Partizan - Bešiktaš 0:4 (54. minut) Crno-beli pred rezultatskom katastrofom

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2014

U okviru trećeg kola Lige Evrope, fudbaleri Partizana na svom stadionu dočekuju Bešiktaš. Posle odlične partije protiv glavnog favorita za prolaz u narednu rundu, Totenhema, crno-beli su potpuno zakazali protiv grčkog Asterasa. Sa druge strane, u domaćem prvenstvu nanizali su osam uzastopnih trijumfa,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.