UŽIVO: Oumaru napada Holanđane, Ninković i Brašanac u timu, AZ - Partizan (19.00)

Izvor: Blic, 26.Nov.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Oumaru napada Holanđane, Ninković i Brašanac u timu, AZ - Partizan (19.00)

Fudbaleri Partizana u petom kolu Lige Evrope gostuju AZ Alkmaru, a meč koji počinje u 19 časova možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Crno-beli su holandski tim pobedili na svom terenu sa 3:2 i imaju šest bodova, sa dobrim izgledima da prezime u Evropi, iako ne blistaju u poslednje vreme.

Trener Ljubinko Drulović odlučio da se oporavljeni Darko Brašanac nađe u startnoj postavi, dok će po krilima delovati Andrija Živković i Nikola Ninković, a u samom špicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Abubakar Oumaru. Ujedno, zbog povređenih defanzivaca, Bandalovski će opet igrati štopera.

AZ Alkmar - Partizan (19.00)

Stadion: AZ. Sudija: Harald Lehner (Austrija).

AZ Alkmar: Kutinjo, Johanson, Guvelev, Lukasen, Brežančić, Ortic, Van Overem, Henriksen, Souza, Jahanbakš, Jansen.

Partizan: Kljajić, Vulićević, Bandalovski, Ćirković, Subić, Jevtović, Brašanac, Babović, A. Živković, Ninković, Oumaru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UŽIVO: U Holandiji se ori "Hoćemo pobedu", AZ - Partizan 0:0

Izvor: Blic, 26.Nov.2015

Fudbaleri Partizana u petom kolu Lige Evrope gostuju AZ Alkmaru, a meč koji počinje u 19 časova možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Crno-beli su holandski tim pobedili na svom terenu sa 3:2 i imaju šest bodova, sa dobrim izgledima da prezime u Evropi, iako ne blistaju u poslednje vreme...Trener...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.