Izvor: HotSport.rs, 07.Okt.2015, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVA POVERENJE: Partizan i dalje stoji iza Zorana Milinkovića

Rukovodstvo Partizana i dalje ima poverenje u rad šefa struke Zorana Milinkovića uprkos činjenici da je tim u 12. kola Superlige upisao čak šest “kikseva”.

Crno-beli su u dosadašnjih 12 kola upisali čak četiri poraza uz dva remija. Razlika u odnosu na najljućeg rivala popela se sada na 12 poena, ali čelnici crno-belih i dalje veruju u rad svog stratega, Zorana Milinkovića.
- Većina članova Upravnog odbora su ljudi u zrelim godinama, iskusni i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ostvareni i bilo bi neprimereno da lomimo preko kolena. Svesni smo da ovaj tim nema kapacitet za borbu na tri fronta i nije nam prijatno zbog neuspeha, ali i ne paničimo, jer u ovom sistemu takmičenja za tako nešto nema razloga – kaže potpresednik Partizana, Vojislav Nedić prenosi list Sport.
On je naglasio da Milinković uživa podršku uprave.
- Milinković uživa naše poverenje i poštovanje. Imajući u vidu da smo promašili dva jedanaesterca na poslednjoj utakmici, da nije ispoštovana hijerarhija izvođača, jasno je da ne možemo da krivimo trenera ili igrače za poraz, jer to sport. Imali smo sreće u Nemačkoj, ovoga puta nije bila naš saveznik. Bez obzira, Čukarički je bio dostojan rival, igrao je dobro i otvoreno i sportski smo čestitali na pobedi.
Uprkos lošim rezultatima u domaćim okvirima, Nedić kaže da odbrana titule nije precrtana u Humskoj.
- Ne odričemo se borbe za titulu, ali smo isto tako svesni da ne možemo uvek da budemo šampioni. Da ne bude zabune, ne mirimo se sa trenutnom situacijom, tražimo najbolje i najbrže rešenje, gledaćemo da se pojačamo tokom zime, a očekujemo i da Crvena zvezda negde kiksne. Uveren sam da ćemo na proleće da je savladamo na našem stadionu i ravnopravno konkurišemo za trofeje – ističe Nedić.
Na pitanje “koji je uzrok posrtajima “Parnog valjka” u domaćem šampionatu”, potpresednik Partizana odgovora:
- Rekao sam već, nemamo dovoljno jak kadar za dva ili tri jaka takmičenja. Potrebna su dva prva tima za mečeve na svaka tri dana, što je trenutno problem. Ima i do motivacije, jer igrači očigledno bolje ulaze u evropske duele, što je i razumljivo. Ostvarili su mnogo pobeda ove sezone, dobili u grupi AZ i Augsburg, a prašina će se tek podići kada dođe Atletik Bilbao. Želimo da nastavimo uspešan niz i usput prevaziđemo problem u prvenstvu. Navijači nemaju zbog čega da brinu, biće Partizan pravi kada bude najvažnije – podvukao je Vojislav Nedić.
The post UŽIVA POVERENJE: Partizan i dalje stoji iza Zorana Milinkovića appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.