UPRAVA PARTIZANA VERUJE TRENERU I IGRAČIMA: FSS, kaznite sudije

Izvor: Kurir, 01.Mar.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPRAVA PARTIZANA VERUJE TRENERU I IGRAČIMA: FSS, kaznite sudije

Najuže klupsko rukovodstvo zatražilo od nadležnih organa FSS da sankcionišu arbitre koji su u subotu poništili gol Petra Grbića protiv Radničkog iz Niša

Sekretarijat Fudbalskog kluba Partizan održao je u nedelju sednicu, kojoj je prisustvovao i šef stručnog štaba Marko Nikolić.

Glavna tema sastanka bili su neuspesi crno-belih u prolećnom delu Superlige. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Partizan je u oba meča na svom terenu remizirao sa autsajderima, Voždovcem (3:3) i niškim Radničkim (0:0). Podsetimo, Nikolić zbog suspenzije nije vodio ekipu ni na jednoj od te dve utakmice.

FK Partizan je po završetku sednice izdao zvanično saopštenje u kome se navodi da su u Humskoj 1 svesni da je ekipa pokazala brojne slabosti, ali su i osudili odluke sudija subotnje utakmice sa Radničkim, zbog poništenog gola Petra Grbića. Najuže klupsko rukovodstvo uvereno je da tom prilikom Nemanja Kojić nije bio u ofsajdu iako je pomoćni sudija signalizirao, a glavni Robert Kiš Čepegi usvojio "asistenciju" i poništio gol. Crno-bela uprava zahteva kazne da arbitre.

"Konstatovano je nezadovoljstvo prikazanim igrama, a naročito ostvarenim rezultatima. Pored ispoljenih slabosti, na rezultatski podbačaj u jučerašnjoj utakmici uticala je i kardinalna sudijska greška prilikom nepriznavanja gola koji je postigao igrač FK Partizan Petar Grbić. FK Partizan očekuje adekvatnu reakciju nadležnih organa FSS i preduzimanje mera kako se ne bi ponavljale greške koje direktno utiču na ishod utakmica, a time i na poredak na tabeli", stoji u saopštenju.

Uprava Partizana poručuje da je treneru Marku Nikoliću i kompletnom igračkom kadru iskazano puno poverenje.

"Uvereni smo da će se forma ekipe popraviti u narednim utakmicama i ostvariti rezultati koji će zadovoljiti ljubitelje crno-belih boja. Opšte je mišljenje da klub i tim imaju potencijal i resurse da iskazane slabosti prevaziđu i ostvare takmičarske ciljeve u ovoj sezoni, osvajanje 'duple krune'. U tom pravcu postoji puno jedinstvo uprave, igrača, stručnog štaba, zaposlenih u klubu i navijača koji će, svako u okviru svog delokruga rada, dati maksimum svojih mogućnosti za osvajanje trofeja prvenstva i kupa Srbije", dodaje se u saopštenju FK Partizan.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.