U Uskršnjem dvobroju Žurnala, poklon Magazin!

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Apr.2014, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Uskršnjem dvobroju Žurnala, poklon Magazin!

Sprotski žurnal ponovo nagrađuje svoje verne čitaoce. Uz svaki primerak Uskršnjeg dvobroja našeg lista, koji će na kioscima biti u subotu 19. aprila, dobićete i Žurnalov magazin, u kojem ćete moći da pročitate mnoštvo toga.
Junaci popularne humorističke serije „Državni posao”, Đorđe Čvarkov, Dragan Torbica i Boškić govore o svom viđenju sporta, za koga navijaju, šta obavezno pogledaju, a šta pročitaju u svom omiljenom listu Žurnalu…
Žurnal >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je nedelju dana pre večitog derbija spojio dva crnogorska reprezentativca, Partizanovog Nikolu Drinčića i Zvezdinog Sava Pavićevića. Isti slučaj je i sa rukometašima, koji će derbi igrati u ponedeljak, crveno-belog Milana Kosanovića i crno-belog Radivoja Ristanovića.
O večitom derbiju su govorile legende Zvezde i Partizana, pa ćete u Magazinu moći da pročitate kome prednost daju Momčilo Moca Vukotić, Jovan Kule Aćimović i mnogi drugi. Milovan Rajevac je do tančina analizirao mogućnosti svih igrača startnih postava Crvene zvezde i Partizana.
U Žurnalovom Magazinu pročitajte i priču o čuvenoj majstorici finala plej-ofa iz 1984. godine, u kojem je Cibona savladala Crvenu zvezdu uz obilati pomoć sudija, a posle tog meča prema legendi koja kruži u košarkaškim krugovima Dražen Petrović je umesto Beograda izabrao Zagreb.
Takođe, donosimo priču o četiri mlada asa, koje će beogradska publika imati priliku da na finalnom turniru ABA lige u Beogradu. To su Bogdan Bogdanović, Luka Mitrović, Jusuf Nurkić i Dario Šarić.
Vaterpolo velikani Denis Šefik i Aleksandar Ćirić pričali su o predstojećem finalu plej-ofa između Crvene zvezde i Radničkog, ali i jedan o drugom.
Iz odbojkaškog sveta izdvojili smo intervjue sa najboljim pojedincima finalne serije plej-ofa, korektorom Crvene zvezde Dušanom Petkovićem i korektorkom Partizan Vizure Tijanom Bošković.
Nismo propustili priliku za priče iz međunarodnog fudbala, o polufinalistima Lige šampiona, sjajnom uspehu Liverpula, najavi plej-ofa NBA lige…
Dejan Rambo Petković je za naš Magazin pričao o uslovima života u Brazilu, a na dve strane imaćete prilike i da čitate našu rubriku „Bulevar sporta”. O svom neuobičajenom podvigu i prosidbi momka pričala je rukometašica Sara Garović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.