U Bakuu idemo samo na pobedu

Izvor: 24sata, 27.Avg.2014, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Bakuu idemo samo na pobedu

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da njegova ekipa u revanš meču protiv azerbejdžanskog Nefčija neće braniti prednost iz prvog duela (3:2), nego će ići na pobedu koja donosi plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

OPTIMIZAM - “Dva rezultata nas vode dalje - pobeda i nerešeno. Ići ćemo na pobedu, verujem da u Bakuu možemo da nastavimo seriju bez poraza i prođemo dalje. Kakvi mi budemo, takav će nam i biti dan, moramo da obavimo ozbiljan posao, ako želimo da prođemo >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << u grupnu fazu. Mi smo tim koji može da odigra taktički disciplinovano, na rezultat, ali utakmica je živa stvar i nikad ne znate kako će se odvijati”, izjavio je Nikolić.

Strateg crno-belih je dodao da revanš sa Nefčijem ima veliki takmičarski značaj i upozorio da njegova ekipa nikako ne sme da potceni rivala.

“Evropa je uvek izazov za sve srpske klubove, pa i za Partizan. Lepo je igrati u decembru na evrosceni. Očekuje nas dobar protivnik, sa dosta stranaca, imaju jako neprijatne fudbalere u ofanzivnoj liniji, koji na svakoj utakmici dosta driblaju, prave lažnjake i upute između pet i 10 šuteva sa distance".

Revanš utakmica plej-ofa za plasman u Ligu Evrope između Nefčija i Partizana igra se sutra od 18 sati. Inače, predsednik Partizana Dragan Đurić odbacio je optužbe da je beogradski klub odgovoran za incidente u Tašmajdanskom parku kod spomenika bivšem predsedniku Azerbejdžana, Hejdaru Alijevu. U pismu Đurića upućenom Ambasadi Azerbejdžana u Beogradu navodi se da FK Partizan nije povezan sa postavljanjem jermenske zastave na spomenik Alijevu i da je taj incident smišljen kao provokacija radi kvarenja odnosa Partizana i azerbejdžanskog Neftčija pred njihov susret u evropskom takmičenju.

"FK Partizan izražava svoje duboko žaljenje i krajnje nezadovoljstvo povodom neprimerene i ekstremne provokacije i incidenta koji je zlonamerno povezan sa utakmicama između Nefčija i našeg kluba".

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.