Tuga u Duizburgu: Zebre ispale iz Cvajte (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2016, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga u Duizburgu: Zebre ispale iz Cvajte (VIDEO)

Tim Branimira Bajića nije uspeo da nadoknadi zaostatak iz prvog meča sa malenim Vurzburgom, koji će debitovati u Drugoj ligi

Nekadašnji bundesligaš Duziburg ispao je večeras iz Druge lige Nemačke, nakon poraza od trećeligaša Vurzburger Kikersa od 1:2 u revanšu baraža za opstanak u Cvajti.

Domaćin, čiji je član i nekadašnji defanzivac Partizana, veteran Branimir Bajić, nije uspeo da nadoknadi zaostatak od 2:0 iz prvog meča, a iako su poveli >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uz pomoć autogola fudbalera gostiju Šopenhauera u 33, samo četiri minuta kasnije Italijan Sorijano je poravnao na 1:1.

U nastavku su Zebre pokušavale da dođu do pobede, ali su svi napadi ovog tima bili jalovi. Vicešampion Bundeslige iz 1964. poklekao je u samom finišu posle isključenja nekadašnjeg napadača Kjeva i Vest Hema Viktora Obine u 88. minutu koje je značilo i kraj nade da će Duizburg opstati u Cvajti.

Napadač Vurzburga Riko Banateli je u drugom minutu nadoknade vremena postigao pobedonosni gol za goste iz Bavarske koji će od leta prvi put u istoriji kluba zaigrati u Cvajti. Zasluženo.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.