Tubić ipak u crno-belom, ali daleko od Srbije!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2015, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tubić ipak u crno-belom, ali daleko od Srbije!

Tubić je od zimus slobodan igrač, jer mu je tada istekao ugovor sa beloruskim Bate Borisovom, a dugo je bio na listi želja beogradskog Partizana

Iskusni štoper Nemanja Tubić konačno je pronašao klub i obući će crno-belu kombinaciju, ali ne u Beogradu, već u klubu Hađer iz Saudijske Arabije.

Tubić je od zimus bio slobodan igrač, jer mu je tada istekao ugovor sa beloruskim Bate Borisovom, a dugo je bio na listi želja beogradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizana.

Do prelaska u tim iz Humske ipak nije došlo, a sa saudijskim Hađerom 31-godišnji štoper potpisao je ugovor na godinu dana. U karijeri je igrao za Čukarički, Radnički Obrenovac, Genk, Karpati i Krasnodar.

Trener ovog kluba je crnogorski stručnjak Nebojša Jovović koji je pre toga vodio Berane, Kom, Ribnicu, mladi tim Budućnosti i kuvajtsku Kazmu.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Nedović iz Valensije u Unikahu

Izvor: Mondo, 02.Jul.2015, 18:23

Srpski reprezentativac i Valensija raskinuli su saradnju, ali je odmah razjašnjeno u koji će klub...Foto: MN Press..Posle sedam meseci nastupa za Valensiju, Nemanja Nedović (24) napustio je "La Fontetu" i prešao u Unikahu!..Prošlog novembra, po odlasku iz NBA lige, eksplozivni bek potpisao je ugovor...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.