Trujić objasnio zbog čega je Mažić trebalo da dosudi penal za Vojvodinu! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2017, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trujić objasnio zbog čega je Mažić trebalo da dosudi penal za Vojvodinu! (video)

Da li je naš najbolji sudija pogrešio u toj situaciji. Napadač Vojvodine tu nema gotovo nikakvu dilemu.

Vojvodina je juče pružila žestok otpor Partizanu, a iako nije uspeo da se upiše u strelce, jedan od najzapaženijih u ekipi gostiju bio je snažni napadač Nikola Trujić, svojevremeno član Partizana.

U par navrata je ozbiljno pripretio golu golmana Kljajića, a pažnju je privukla i situacija iz drugog poluvremena, kada je posle kontakta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Vulićevićem pao u kaznenom prostoru Partizana.

Sudija Milorad Mažić se nije oglasio, a Trujić posle meča smatra da je postojao prekršaj za najstrožu kaznu.



''Trebalo je da dosudi penal, ušao sam ispred Vulićevića, poneo loptu i kad sam hteo da šutnem nisam uspeo zbog njegovog povlačenja
, objasnio je Trujić, a prenosi ''Žurnal''.

Inače, Trujić i Vulićević su tokom meča imali nekoliko oštrih duela, delovalo je da su na ivici i fizičkog sukoba, ali je iskusni sudija Mažić uspeo da na vreme reaguje i obojicu ih smiri.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.