Trinkijeri produžio i doveo bivšeg košarkaša Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri produžio i doveo bivšeg košarkaša Partizana

Želja pojedinih navijača Crvene zvezde je da ako jednog dana Dejan Radonjić ipak ode iz kluba na njegovo mesto dođe italijsnski stručnjak Andrea Trinkijeri.

Međutim, to se neće desiti najmanje do leta 2019. godine pošto je harizmatični trener produćio saradnju sa svojim Bambergom, pošto mu je prethodni ugovor isticao narednog leta.

I ne samo to - novi član stručnog štaba biće bivši reprezentativac naše zemlje i nekadašnji igrač Budućnosti i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Partizana Vlado Šćepanović. Crnogorac će obavljati i ulogu sportskog direktora, a njegovo zaduženje biće prvi tim.

Podsećamo da se govorkalo da bi novi član Bamberga mogao da bude i kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović, ali su te glasine utihnule po okončanju sezone.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.