Tri uletanja na teren, prekid i gol Totenhema za poraz Partizana u Londonu

Izvor: 24sata, 28.Nov.2014, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri uletanja na teren, prekid i gol Totenhema za poraz Partizana u Londonu

Arbitar Aranovski je odlučio da posle trećeg upada navijača na teren prekine meč i pošalje igrače u svlačionicu pet minuta pre kraja poluvremena. Očekuje se da će se utakmica uskoro nastaviti.

Fudbaleri Partizana igraju protiv Totenhema u 4. kolu Lige Evrope, a u ovom meču će pokušati da dođu makar do jednog boda, kako bi poboljšali utisak ove godine u evropskim takmičenjima.

Crno-beli su izgubili sve šanse za plasman u narednu fazu, a kao što je i njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << trener Marko Nikolić najavio, oni će pokušati da uživaju u meču na “Vajt Hart Lejnu” protiv jednog od najboljih engleskih klubova.

Bu akşam oynanan #Partizan maçında #Tottenham taraftarları. pic.twitter.com/NxETu4nuCG

— yedi24spor (@yedi24spor) November 27, 2014

Vicešampion Srbije biće oslabljen na ovom meču za jednog od najboljih i najvažnijih igrača, pošto je Nikola Drinčić ostao u Beogradu. Partizan je osvojio samo jedan bod do sada i to upravo protiv večerašnjeg rivala, kada je na stadionu u Humskoj bilo nerešeno bez golova.

Pitch invaders at White Hart Lane. The referee had to stop #THFC vs #Partizan in the #UEL https://t.co/olFAR5z9qb

— BeanBagSports (@BeanBagSports) November 27, 2014
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.