Trener Voše: Protiv Partizana prava muška borba

Izvor: Mondo, 31.Okt.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Voše: Protiv Partizana prava muška borba

"Igraćemo derbi protiv tima sa sjajnim pojedincima, ali imamo i mi naše kvalitete da se nadigravamo sa rivalom. Svaki ishod je moguć", poručio je Zoran Marić.

Partizan i Vojvodina će u nedelju u direktnom duelu 11. kola Superlige odlučiti ko je u ovom trenutku spremniji tim i u boljoj formi.

Trener Vojvodine Zoran Džimi Marić smatra da derbi može da odluči i pitanje jesenjeg prvaka, bez obzira što >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << do kraja prvog dela sezone ima da se odigra još četiri kola.

"Gledaoci koji dođu na stadion Partizana u nedelju, imaće priliku da uživaju u jednoj otvorenoj, muškoj borbi, dva, po svim pokazateljima, trenutno najbolja tima u Srbiji. Mi smo pripremali za ovu utakmicu kao i za sve ostale, bez obzira što smo svesni da je ovo derbi jesenjeg dela prvenstva. Igramo protiv ekipe koja u svojim redovima ima sjajne pojedince koji mogu jednim potezom da reše utakmicu. Sa druge strane, mi imamo naše kvalitete i na teren ćemo uzaći sa jasnom željom da se u jednom otvorenom susretu, nadigravamo sa svojim rivalom", istakao je Marić.

Šef struke Vojvodine smatra da se u taboru rivala možda oseća umor, ali ih to neće zavarati i opustiti.

"Partizan je u poslednje dve utakmice pokazao da se možda nalazi u jednoj fazi kada je ekipu sustigao umor zbog nastupa na tri fronta, ali to ne mora ništa da znači. Najveća opasnost nam preti kod prekida jer crno-beli imaju sjajnog Drinčića, koji odlično radi ovaj segment igre. Tu je i izuzetno pokretljivi Škuletić, uvek opasan po gol. Moje mišljenje je da su moguća sva tri ishoda, a šta će se do kraja desiti, videćemo u nedelju uveče".

Vojvodina u derbiju 11. kola Superlige neće igrati u kompletnom sastavu. Protiv Partizana neće nastupiti Darko Puškarić, zbog parnih kartona kao i Mirko Ivanić, kojeg stručni štab ne želi da izlaže riziku obnavljanja povrede.

Derbi meč između Partizana i Vojvodine igra se u nedelju od 19 časova u Beogradu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.