Trener Ludogoreca: Jednake šanse u revanšu

Izvor: Mondo, 30.Jul.2014, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Ludogoreca: Jednake šanse u revanšu

Šef struke prvaka Bugarske Stojčo Stojev pomalo iznenađen defanzivom Partizana u remiju bez golova. "Počeli smo nervozno, pa su se koncentrisali na svoj gol".

Foto: MN Press

Borbena, pa i rovovska utakmica završena je bez golova. Ludogorec - Partizan 0:0.

Rezultatski, oba tima imaju istu šansu da se nađu u baražu za plasman u Ligu šampiona, s tim da su crno-beli, ipak, na pozitivnoj nuli.

Pomalo i šteta, jer je Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prvi zapretio i stvorio dve dobre prilike u uvodnih pet minuta.

"Ušli smo malo nesigurno u utakmicu što je moglo skupo da nas košta. Ekipa Partizana je u prvih nekoliko minuta imaka nekoliko izglednih prilika", konstatovao je posle utakmice trener Ludogoreca, Stojčo Stoev.

"U drugom su se koncentrisali na odbranu svog gola... Malo me je iznenadila zatvorena igra Partizana", dodao je.

Na pitanje kakve su šanse dva tima pred naredni duel, odgovorio je jednom rečju:

"Jednake".

Upitan da li mu se posebno svideo neki igrač Partizana i ko je zadavao najviše problema njegovom timu, istakao je dva prezimena:

"Znali smo da Partizan ima opasne igrače. Drinčić i Lazović su među njima mislim da smo uspeli da ih sačuvamo na najbolji način", podvukao je.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stoev zbog Partizana dobio otkaz

Izvor: Sportal.rs, 31.Jul.2014, 16:10

Utakmica sa Partizanom koštala je posla Stojča Stoeva. U prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, između Ludogoreca i crno-belih nije bilo golova, pa je uprava prvaka Bugarske odlučila da smeni Stoeva...U narednom periodu ekipu će voditi Georgi Dermendžiev...Uskoro opširnije....(Foto:...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.