Trener Augsburga: Možemo da damo tri gola Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2015, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Augsburga: ''Možemo da damo tri gola Partizanu!''

Ekipi Augsburga teško je pao šokantan poraz od Bilbaa na svom terenu, ali i dalje ne gube nadu u plasman u narednu fazu takmičenja.

Posle pobede Partizana u Alkmaru (2-1) i trijumfa Baskijaca u Augsburgu (3-2), jasno je da je šampion Srbije veoma blizu plasmana u evropsko proleće i da ga tamo vodi čak i poraz od 0-2 u Humskoj, u poslednjem kolu protiv Augsburga.

Ipak, sudeći po izjavi trenera Augsburga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Markusa Vejnzirla, njegov tim neće u Beograd doći sa belom zastavom, već da naprotiv, ubedljivo savladaju Partizan i crno-belima se ''sa kamatom'' revanširaju za poraz u Nemačkoj od 3-1.

''Neverovatno smo tužni posle svega, jer smo bili tako blizu pobede, a na kraju smo ostali praznih šaka...

Šta je tu je, sada moramo da postignemo tri gola protiv Partizana u Beogradu. Činjenica je da to možemo da uradimo, to smo i pokazali. Nemamo mnogo vremena za tugu, u nedelju već igramo sa Volfsburgom i to će za nas biti veliki ispit'',
istakao je trener Augsburga.

Naravno, u redovima Partizana nema mesta nikakvom opuštanju, samo maksimalnim pristupom se može do ostvarenja cilja.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TRENER AUGZBURGA: Možemo da dobijemo Partizan sa tri gola

Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2015

Fudbaleri nemačkog Auzgubrga pali su u 5. kolu Lige Evrope izgubivši od Atletik Bilbaa sa 2:1.. . Na taj način taj klub se našao na pragu eliminacije iz Lige Evropa pošto će u poslednjem kolu u Humskoj ulici morati da postigne Partizanu barem tri gola.. Međutim, uprkos time trener tog kluba, Markus...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.