Totenhem: Uhapšeni izgrednici sa meča protiv Partizana

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Nov.2014, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem: Uhapšeni izgrednici sa meča protiv Partizana

Engleski fudbalski premijerligaš Totenhem saopštio je kasno večeras da je policija uhapsila trojicu izgrednika sa utakmice protiv srpskog predstavnika Partizana, koja je u Londonu odigrana u okviru C grupe Lige Evrope.

"Trojica navijača koji su uletali na teren uhapšeni su i pomažu policiji u istrazi. Mi ćemo obezbediti podatke čim budemo uspostavili >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pune činjenice. Izvinjavamo se navijačima zbog prekida utakmice koji je izazvan potpuno neprihvatljivim ponašanjem", navodi se u saopštenju londonskog kluba.

Utakmica Totenhem - Partizan bila je u višeminutnom prekidu zbog pojedinačnih upada navijača na teren, a incident je bizaran pošto su ga izgrednici, po svemu sudeći, napravili iz markentinških razloga.

Naime, sve tri osobe, koje su u različitim intervalima uletele na teren, nosile su istu majicu s natpisom "Basbud FC" i želeli su da se fotografišu sa domaćim igračima, odnosno da naprave selfi.

Kada je treći navijač utrčao na teren sudija Jevgenij Aranovski iz Ukrajine poslao je u 41. minutu igrače u svlačionicu, a utakmica je nastavljena nakon što je organizator uspostavio kontrolu situacije i onemogućio dalje ispade.

Međutim, na tribini stadiona Vajt Hart Lejn istaknuta je albanska zastava sa očiglednom namerom pojedinaca da isprovociraju fudbalere Partizana.

Zbog ovih incidenata Totenhem je kao domaćin utakmice skoro sigurno suočen sa disciplinskom istragom Evropske fudbalske unije.

Meč C grupe Lige Evrope završen je pobedom domaćeg tima rezultatom 1:0.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.