Tomić: Nemam šta da zamerim mojim momcima

Izvor: TV Arena Sport, 24.Apr.2016, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Nemam šta da zamerim mojim momcima

Čukarički je i drugi put ove sezone pobedio Partizan u Humskoj.

Trener crno-belih Ivan Tomić pružio je posle meča ruku pobedniku i izjavio za TV Arena sport:

"Čestitam ekipi Čukaričkog na pobedi, mojim momcima apsolutno nemam šta da zamerim. Napadali smo i sa 10 igrača, kada smo bili u rezultatskom deficitu... Mogu da zamerim samo početak utakmice, ulazak u meč. Kod defanzivnog prekida moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << da ulazimo bolje. Nakon toga smo trebali da budemo mirniji u nekim situacijama, ali to je rezultat želje da ugrozimo protivnički gol. Bili smo brzopleti u tim trenucima", rekao je šef struke Partizana.

Tomić je u drugom poluvremenu pokušao da izmenama doprinese konkretnijoj igri svog tima, ali je epilog bio potpuno drugačiji.

"Na klupi smo imali mlade igrače, čiji je prosek godina 19. Pokušali smo njihovom brzinom i drskošću da nešto promenimo, ali nas je Čukarički kaznio u poslednjem minutu. Kao što obično biva, ekipe koje hoće da pobede i napadaju, sve više se otvaraju, a oni su nas ugrozili iz jedinog kontranapada i iz možda jedine situacije u drugom poluvremenu. Još jednom čestitam svojim igračima, istrošili su se maksimalno i mislim da rezultat nije realan", podvukao je Tomić.

Šef struke Čukaričkog Milan Lešnjak konstatovao je posle meča da je ishod mogao da bude i drugačiji.

"Stvari su mogle da odu i u suprotvnom pravcu... Desili su se ti kartoni, sa obe strane, ali zadovoljni smo svojimi odnosom i mislim da smo nagrađeni za to tim golom za 2:1. Meč je mogao da ode i u drugom pravcu. Momci su zaslužili veliku pohvalu i pobedili su karakterom", kratko je izjavio Lešnjak.

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.