Teret je konačno spao sa Đurđićevih leđa: Mislio sam da nema kraja crnoj seriji... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2016, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teret je konačno spao sa Đurđićevih leđa: Mislio sam da nema kraja crnoj seriji... (VIDEO)

"Drago mi je da sam prekinuo užasnu seriju, ali je opet moj gol u senci izgubljenih bodova i ostaje veliki žal što se nismo Zvezdi približili na četiri boda zaostatka", rekao je golgeter crno-belih

Očekivalo se da će biti kapitalno pojačanje Partizana u Evropi i da će svojim golovima na startu sezone imati ogroman uticaj na igre i efikasnost crno-belih, ali je ipak usledio neočekivani post. Nikola Đurđić je sinoć protiv Radničkog iz Niša u Humskoj postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvi gol u takmičarskoj utakmici za crno-bele i konačno prekinuo negativan niz koji je trajao do 13. kola Superlige.

Promašene šanse i duga neefikasnost predstavljali su ogromno opterećenje za bivšeg golgetera Malmea, Augzburga i Grofter Firta, ali bi sada to sve trebalo da se promeni, bez obzira što Parni Valjak nije uspeo da osvoji tri boda i približi se Crvenoj zvezdi.

"Osećam se kao da sam skinuo najmanje deset kilograma sa leđa. Drago mi je da sam prekinuo užasnu seriju, ali je opet moj gol u senci izgubljenih bodova i ostaje veliki žal što se nismo Zvezdi približili na četiri boda zaostatka", rekao Đurđić.

Njegov ulazak u pravu formu mogao bi da predstavlja kapitalnu stvar za ekipu Marka Nikolića.

"Psihički veoma bitan gol za mene, nadam se da kreće serija. Sigurno da su mi značile asistencije pogotovo ona u derbiju, ali sam svestan sam da sam ovde doveden zbog golova i ne bežim od odgovornosti za svoje promašaje do sada. Iskreno, mislio sam da nema kraja crnoj seriji. Mislim da imam tri ili četri poništena gola zbog ofsajda, evo i danas su mi poništena dva. Upravo me ta prevelika želja za golom vodi da sam uvek za korak u ofsajdu".

Parni valjak već u utorak igra osminu finala Kupa Srbije protiv Žarkova.

"Pobeda u Kupu ne sme da se dovodi u pitanje, ali moramo mnogo bolje nego danas, jer kada nismo na nivou, loše stvari nam se dešavaju", zaključio je napadač crno-belih.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.