Teren u Humskoj natopljen: Čeka se odluka da li se igra meč Partizan - Bešiktaš

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teren u Humskoj natopljen: Čeka se odluka da li se igra meč Partizan - Bešiktaš

Obilna kiša koja pada više od 24 sata u Beogradu napravila je veliki problem i natopila teren u Humskoj, pa je ugroženo odigravanje meča između Partizana i Bešiktaša u trećem kolu Lige Evrope.

Da bude još čudnije, kompletna trava na stadionu crno-belih zamenjena je pre 10 dana, uoči utakmice reprezentacija Srbije i Albanije, ali očigledno da drenaža nije najbolje urađena.

Teren je toliko natopljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vodom pa lopta nije htela da odskače u jutarnjim časovima iako nema bara na terenu.

Situacija se poboljšala i susret Partizana i Bešiktaša za sada nije ugrožen, ali se čeka dolazak sudija u Humsku na čelu sa Italijanom Paolom Silviom Macolenijem koji će doneti konačnu odluku.

Ako obilna kiša opet krene da pada u Beogradu, postoji mogućnost da meč trećeg kola C grupe ne počne.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPORTAL.RS: Zasad se igra u Humskoj, ali odluka može da bude promenjena i 45 minuta pre meča

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014

Situacija sa terenom u Humskoj se donekle popravila i za sada je odluka da meč može da se igra. Kako saznajemo od ljudi koji su trenutno na stadionu, UEFA, odnosno njen delegat za sada nije doneo odluku o odlaganju meča...Ipak, on može i 45 minuta pre početka utakmice da promeni odluku i donese...

Nastavak na Sportal.rs...

Uživo: Kiša pravi probleme u Humskoj, Partizan i Bešiktaš ipak igraju (21.05)

Izvor: Blic, 23.Okt.2014

Fudbaleri Partizana i Bešiktaša od 21.05 igraju meč trećeg kola Lige Evrope u grupi C, iako je kiša pretila da odloži utakmicu, a sva zbivanja sa i oko terena u Humskoj možete pratiti uz Blicsport.rs blog uživo...Dobro veče i dobro nam došli na još jedan Blicsport.rs blog uživo, u kom ovoga...

Nastavak na Blic...

SVETSKI MEDIJI: Srbija nagrađena pobedom

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 13:39

Većina medija u izveštajima o odluci UEFA povodom prekida utakmice na stadionu Partizana ističe da su i Srbi i Albanci šokirani odlukom..Nedugo nakon odluke UEFA da kazni Srbiju i Albaniju zbog nereda na kvalifikacionoj utakmici kvalifikacija za fudbalsko Prvenstvo Evrope u Francuskoj 2014. godine...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.