Tepić: Iskoristili smo Zvezdin pakleni ritam

Izvor: Sportal.rs, 02.Mar.2015, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić: Iskoristili smo Zvezdin pakleni ritam

Košarkaš Partizana NIS Milenko Tepić smatra da je njegova ekipa iskoristila "pakleni ritam" Crvene zvezde Telekom i zasluženo pobedila u derbiju u Jadranskoj ligi.

- Odigrali smo znatno bolje nego u polufinalu Kupa Radivoja Koraća. Zvezda igra u paklenom ritmu i mi smo to uspeli da iskoristimo. Neki od njihovih ključnih igrača smo zaustavili i njihov učinak sveli na minimum - rekao je Tepić novinarima posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << utakmice u dvorani "Pionir", prenosi Beta.

Partizan je pobedio Zvezdu sa 77:63 i tako tri kola pre kraja izbio na treće mesto na tabeli Jadranske lige sa skorom 16/7.

- Posle lošeg početka sezone niko se nije nadao da možemo da budemo drugi. Imamo još dva teška gostovanja do kraja, Zadar kod kuće. Možemo da budemo drugi, ali idemo korak po korak - kazao je Tepić.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Telekom Srbija,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.