Tavamba dao gol, pa se povredio (GOLOVI)

Izvor: Mondo, 21.Feb.2017, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tavamba dao gol, pa se povredio (GOLOVI)

Fudbaleri Partizana danas odigrali trening utakmicu sa Inđijom. Gol Tavambe i manja povreda. Nebojša Kosović ponovo dobar.

Foto: MN Press Fotografija sa ranijeg meča

  Fudbaleri Partizana koji nisu imali dovoljno minuta, kao i neki iz pogona Teleoptika, dobili su danas priliku da igraju trening meč protiv Inđije.

Partizan je pobedio 3:2, a golove su postigli: 1:0 Tavamba u 24, 2:0 Kosović >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u 29, 3:0 Mihajlović u 49, 3:1 Lemajić iz penala u 67. i potom u 72.

GOLOVI



Izvor: TV Partizan

Crno-beli su igrali u ovom sastavu: Stevanović - Krstić, Vranjanin, Ćirković, El Monir - Kosović, Marjanović - Đuričković, Ilić, Mihajlović - Tavamba.

Robusni napadač Leandre Tavamba dao je, konačno, gol, ali se posle samo šest minuta nakon što se upisao u strelce povredio (osetio je bol u mišiću), pa ga je zamenio Vladimir Đilas.

"Utakmica je poslužila svrsi i ovakvi mečevi će postati praksa.  Igrali su igrači koji nisu imali dovoljno minuta, kao i fudbaleri iz omladinskog pogona i Teleoptika. Tavamba je osetio bol u mišiću, ali verujem da će biti spreman za Borac. U konkurenciji za taj meč je i Đorđe Jovanović, koji se posle dogovora sa selektorom omladinske reprezentacije vraća večeras", rekao je posle meča Marko Nikolić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.