TV Partizan - Da li je Živković u kandžama Predraga Đorđevića?!

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV Partizan - Da li je Živković ''u kandžama'' Predraga Đorđevića?!

Ako ste mislili da će odstranjivanjem Andrije Živkovića iz prvog tima Partizana biti okončana zimska saga oko zlatnog ''Orlića'', očigledno ste bili u zabludi...

''Slučaj Živković'' traje i dalje, u Partizanu se ne mire lako sa činjenicom da će na leto ostati i bez svog najboljeg igrača, ali i bez pozamašne svote novca na ime ''penala'' koje će klub iz Humske morati da uplati u kasu Zahavijevog fonda.

Na ovu temu se, iz drugog ugla, oglasio i novinar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''TV Partizan'' Željko Pantić, koji se posebno pozabavio ulogom menadžera Predraga Đorđevića u ovom slučaju.

Naime, Pantić smatra da se Andrija Živković nalazi ''u kandžama'' nekadašnjeg fudbalera Zvezde i Olimpijakosa i našeg dugogodišnjeg reprezentativca.

''Pedeset posto ekonomskih prava na Živkovića dobio je Ramadani sa svojim partnerom Zahavijem, ali 25 posto prava navodno dele Predrag Đorđević i otac Andrije Živković,  Jovica Živković.

Đorđević nimalo nije naivan. Jovica Živković je sa javnošću u Srbiji podelio ugovor sa Partizanom i to je za pohvalu.

Ali, ono što bi bilo dobro je da vidimo njegov ugovor sa Đorđevićem i da li postoje slični penali za Jovicu Živkovića i njegovog sina ako odluče nešto da rade što nije po volji Đorđevića. Zato bi bilo dobro da vidimo u kakvom se odnosu nalaze Živkovići sa Đorđevićem.

Ponašanje Predraga Đorđevića je imalo samo jedan prioritet. Taj prioritet nije bio dobrobit igrača, jer bi blanko ugovor bio popunjen. A Živković bi prihvatio i neku od ponuda ove zime.

Da li je dobrobit igrača da šest meseci ne igra, da li je to u njegovom interesu posle titule na SP na Novom Zelandu.

Ali, postoji jedna rečenica koju je Đorđević izneo je da Andrija Živković neće produžiti ugovor sa Partizanom, makar to značilo kraj njegove karijere. Znači Partizan je toliko grozan?

Nama ostaje zaključak da je Đorđevićev prioritet da celu situaciju iskoristi da nanese štetu Partizanu'',
objašnjava Pantić.



BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO


On je dalje podsetio da je Đorđević svojevremeno bio fudbaler Crvene zvezde i na neki način ga uporedio sa Zvonimirom Vukićem, koji je bio dugogodišnji fudbaler Partizana.

Tu paralelu je napravio iz sledećeg razloga.

''Zamislite šta bi bilo da je menadžer Marka Grujića bio bivši igrač Partizana? Recimo Vukić.

I da je Vukić pisao otvorena pisma Upravi Zvezde, Džajiću ili nekome, kao što je Predrag Đorđević kao bivši igrač Crvene zvezde kroz svoja pisma ribao Sašu Ilića, Upravu Partizana ili slično.

Šta bi bilo s tim Vukićem ili Kežmanom, koji bi bio menadžer Marka Grujića? I podbadao Marka Grujića da uništi Crvenu zvezdu'',
pita se Pantić.

Tu se on nije zaustavio, već je ustvrdio da Đorđević ''iz sve snage mrzi Partizan''.

''Drugar je Vladana Lukića, prijatelj ljudi koji su svojevremeno u saopštenjima nazivali Partizan stranim telom, koje treba odstraniti iz Srbije. To je okruženje iz kojeg dolazi Predrag Đorđević.

On je za sebe uspeo da 'izboksuje' 25 odsto ekonomskih prava nad Živkovićem, pa da to podeli sa ocem. Zamislite, otac mora da deli ekonomska prava nad sinom'',
dodaje Pantić, a njegovu kompletnu ocenu na ovu temu možete da vidite OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.