TUMBA POZIVA NA OPREZ: OVA dva igrača Budućnosti mogu da pomrse račune Partizanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2017, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUMBA POZIVA NA OPREZ: OVA dva igrača Budućnosti mogu da pomrse račune Partizanu (FOTO)

Bivši trener crno-belih skrenuo pažnju pred duele sa Podgoričanima.

Ljubiša Tumbaković se kao trener afirmisao u Partizanu gde je najduže i radio i gde je najviše uspeha imao. Sada ga je put naneo na klupu reprezentacije Crne Gore, sa kojom pokušava da ostvari istorijski uspeh u pohodu ka Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018.

KAD SE SETE TOG MEČA PROTIV BUDUĆNOSTI: Svakom Grobaru krene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SUZA, evo i ZAŠTO (VIDEO)

SEĆATE LI SE PRINSA TEJGA: Tri godine ga NIGDE nije bilo, sada je REŠIO da URADI nešto POSEBNO (FOTO)

Kao što je poznato veliki je Partizanovac, a emotivno se vezao i za Crnu Goru.

U prvoj reakciji posle žreba za kvalifikacije za Ligu šampiona, popularni Tumba je za Novosti najavio pravi fudbalski spektakl.

- Partizan je moj i Crna Gora je moja, tako da na ovu utakmicu gledam kao na pravi fudbalski spektakl za naš region. Biće to pravi dvoboj dva šampiona, mediji su dodelili ulogu favorita crno-belima, oni to treba da pokažu i na terenu - izjavio je Tumbaković.

Javnost u Srbiji ne zna mnogo o ekipi Budućnosti, a Tumbaković je otkrio da je dvojicu fudbalera ove ekipe već zvao u reprezentaciju Crne Gore.

- Pozivao sam golmana Mijatovića i Radulovića, ali mislim da Budućnost ima još trojicu-četvoricu veoma zanimljivih igrača - istakao je Tumbaković.

Fudbaleri Partizana igraće prvi meč kvalifikacija sa ekipom Budućnosti.

ĐUKIĆ: Ima dana za Zvezdu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAD SE SETE TOG MEČA PROTIV BUDUĆNOSTI: Svakom Grobaru krene SUZA, evo i ZAŠTO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2017

Crno-beli protiv Podgoričana u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona...Kada je danas žrebom odlučeno da se u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampionu sastanu Partizan i Budućnost, mnogi navijači crno-belih setili su se jednog meča odigranog sredinom 80-tih...SEĆATE LI SE PRINSA TEJGA:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.